0 producten € 0,00

Immoborden drukken en bestellen

Meer informatie

  • Eigen formaat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
immoborden drukken

Goedkope immoborden bedrukken

makelaarsborden bedrukken

We zien ze overal: makelaarsborden en tuinborden gedrukt door Reclameland. Ze staan ook wel bekend als v-borden. U kunt bij ons kiezen uit vele soorten en maten. Op zoek naar raamborden op een eigen formaat? Op zoek naar raamborden op een eigen formaat? Kijk dan eens bij ons kanaalplaat.

Er komt heel wat kijken bij het verkopen van een woning of pand. Snel, waar denken mensen aan bij de term “huis te koop”? Juist, het iconische makelaarsbord! Een mooi en professioneel bord in de tuin of aan de gevel is het eerste wat potentiële kopers te zien krijgen. Laat ze daarom door Reclameland kwalitatief bedrukken met uw eigen ontwerp en val op.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bedrukte immoborden, direct op de plaat bedrukt

De immoborden drukken we rechtstreeks op het plaatmateriaal. Dat geeft het mooiste resultaat. De inkten zijn uiteraard water- en UV-bestendig.

Bent u op zoek naar 'Te koop'-stickers of 'Verkocht'-stickers? Deze, en nog meer soorten, vindt u bij onze immostickers.

immoborden bedrukken

Raamborden bedrukken

De meest voorkomende immoborden zijn de raamborden. Deze raamborden maken we van 5 mm dik kanaalplaat, ook wel buplex genoemd. Het plaatmateriaal is licht van gewicht en bestaat uit 2 polypropyleen platen met hiertussen een polypropyleen kern. Het is zeer stevig en door het lichte gewicht makkelijk te bevestigen aan een raam op bijvoorbeeld een bovenverdieping.

Meer informatie over onze raamborden.

tuinborden bedrukken

Tuinborden bedrukken

Deze tuinborden bestaan uit 4 onderdelen: bord (van forex of dibond), bordhouder, tussenstaander en het onderstuk. Ideaal om het bord in een zachte ondergrond te plaatsen.

Doordat de tussenstaander en onderstuk over elkaar heen geschoven worden, is het tuinbord in hoogte verstelbaar van ca 100 tot 150 cm.

  • Het bord is voorzien van ronde hoeken
  • Zowel staand als liggend model verkrijgbaar
  • Gratis schroeven meegeleverd voor montage

Meer informatie over onze tuinborden.

makelaarsborden immoborden

Meer outdoor en sign drukwerk

Naast immoborden drukken we veel meer outdoor en sign producten. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: