0 producten € 0,00

Groot formaat vinyl stickers drukken

Onze groot formaat vinyl stickers zijn te gebruiken voor diverse doeleinden. Zo kunnen de outdoor stickers in weer en wind worden gebruikt, en zijn de quickmount stickers ideaal voor gebruik binnenshuis.

De vinyl stickers van Reclameland zijn makkelijk te bestellen en makkelijk op te plakken.

Start met bestellen »

  • Eigen contour mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook onze instructies voor grote stickers plakken!

vinyl stickers drukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope groot formaat vinyl stickers drukken

groot formaat vinyl stickers drukken

Bij onze groot formaat vinyl stickers hebben wij geen standaard formaten, maar kunt u altijd het door u gewenste formaat aangeven. Wilt u de stickers in een speciale vorm ontvangen? Wij kunnen uw stickers in iedere gewenste vorm contoursnijden. Wij kunnen deze stickers voor u drukken tot een breedte van 133 cm.

Deze vinyl stickers zijn voor veel verschillende doeleinden te gebruiken. Gebruik bijvoorbeeld transparante vinyl stickers binnen om ramen mee te beplakken, om de inkijk van buiten naar binnen te verminderen. En dat met uw eigen ontwerp, wat vanaf binnen goed zichtbaar zal zijn. Voorzien van een kwalitatieve lijmlaag blijven ze goed plakken. Heeft u vinyl stickers nodig voor buiten? Dan kunt u kiezen voor onze outdoor variant van de vinyl stickers.

Of gebruik ze voor uw winkel. Met vinyl stickers trekt u de aandacht van iedereen die voorbijloopt en een bezoek brengt in uw winkel. In welke vorm u ze ook wilt: wij kunnen het allemaal. Druk er een logo, slogan of tekst op af en u maakt zeker indruk.

Naast vinyl stickers in groot formaat is er ook een kleine variant verkrijgbaar. Kijk bij kleinformaat vinyl stickers voor alle varianten kleiner dan A3 formaat.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De stickers zullen los worden geleverd.

Water- en UV-bestendig

De inkten die tijdens het drukproces gebruikt worden zijn water- en UV-bestendig. Handig om te weten is dat de outdoor stickers een dikte van 150 um hebben en ideaal zijn voor buitengebruik. De quickmount stickers hebben ook een dikte van 150 um, maar de lijmlaag van dit materiaal is niet geschikt voor gebruik buiten. Al onze vinyl stickers hebben geen breeklijn hebben op de achterzijde.

Stickerssoorten

Naast onze standaard witte stickersoorten, kunt u ook kiezen voor transparante vinyl stickers. Hierbij is het belangrijk om te weten dat de kleur wit in uw afbeelding transparant blijft in het eindresultaat.

Afwerken van groot formaat vinyl stickers

Bij de groot formaat vinyl stickers is het mogelijk om de stickers te voorzien van een extra afwerking. We kunnen ze bijvoorbeeld voorzien van enkelzijdig glans- of mat laminaat, waardoor de stickers en opdruk beter beschermd zijn tegen krassen en beschadigingen.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: