0 producten € 0,00

Klein formaat vinyl stickers drukken

  • Eigen formaat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
vinyl stickers drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope klein formaat vinyl stickers drukken

klein formaat outdoor stickers drukken

Onze klein formaat vinyl stickers zijn beschikbaar in zowel standaard maten, als in een eigen gewenst formaat. Het maximale formaat hierbij is A3. Wij kunnen uw stickers ook in iedere gewenste vorm stansen om ze nog net iets specialer te maken.

De stickers zijn zeer veelzijdig in gebruik. Gebruik ze bijvoorbeeld om uw tuin op te fleuren door ze op uw schutting of tuinhuis te plakken. Doordat ze voorzien zijn van een kwalitatieve lijmlaag blijven ze goed plakken. Druk er een logo, slogan of tekst op af en u maakt zeker indruk.

Vinyl stickers drukken wij zowel in klein formaat (t/m A3) als in groot formaat (vanaf A3). Kijk bij grootformaat outdoor stickers voor alle varianten groter dan A3 formaat.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De stickers worden los geleverd. Heeft u ze zo snel mogelijk nodig? Een spoedbestelling is mogelijk: vandaag voor 18:00 besteld = morgen in huis.

Water- en UV-bestendig

Onze vinyl outdoor stickers hebben een dikte van 90 um en ze kunnen goed buiten gebruikt worden. De inkten die wij gebruiken voor het drukken zijn namelijk water- en UV-bestendig. De stickers hebben geen breeklijn hebben op de achterzijde.

Matte of glanzende stickers

Voor onze klein formaat vinyl stickers worden verschillende materialen gebruikt. De digitale oplages worden gedrukt op een matte variant en de offste oplages hebben een glanzende uitstraling. De klein formaat variant die we digitaal (kleine oplages) drukken is mat en voor offset (grote oplages) gebruiken we een glanzende stickersoort.

Bij de klein formaat vinyl stickers kan er gekozen worden uit standaard wit materiaal of transparant materiaal. Houd er bij het transparante materiaal rekening mee dat de kleur wit in uw afbeelding transparant blijft in het eindresultaat.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: