0 producten € 0,00

Tuinborden drukken

Meer informatie

  • Staand en liggend mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
tuinborden bedrukken

Goedkope tuinborden drukken

tuinborden bedrukken

We zien ze overal, de tuinborden die wij gedrukt hebben. Voor het bestellen van tuinborden hebben wij verschillende mogelijkheden. Als u nog geen tuinbord heeft kunt u kiezen voor complete tuinborden, u ontvangt dan een frame en bedrukte plaat. Heeft u nog een frame of een bedrukte plaat en is een van deze onderdelen aan vervanging toe? Kijk dan bij onze losse tuinborden of tuinbordframes. Bij Reclameland kunt u kiezen uit een staande of liggende variant, enkel- of dubbelzijdig bedrukt. Op zoek naar een makelaarsbord voor op een raam? Kijk dan eens bij onze raamborden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bedrukte tuinborden, direct op de plaat bedrukt

De tuinborden worden rechtstreeks op dibond of forex bedrukt. Hiermee wordt het mooiste resultaat behaald. De inkten zijn uiteraard water- en UV-bestendig.

Plaatsen van tuinborden

De tuinborden zijn ideaal om in een zachte ondergrond te plaaten en bestaan uit 4 onderdelen: bord, bordhouder, tussenstaander en het onderstuk. De tussenstaander en onderstuk kunnen over elkaar heen geschoven worden. Hierdoor is het bord verstelbaar van ca. 100 tot 150 cm. Deze tuinborden wegen 5 kg per stuk en bijbehorende schroeven worden standaard meegeleverd. De frame onderdelen zijn gemaakt van staal en hierdoor niet roestvrij.

tuinbord formaten

Tuinbord formaten

Staand formaat: 48 cm x 65 cm

Liggend formaat: 65 cm x 48 cm

tuinbord hoek

Tuinborden met ronde hoeken

Ronde hoeken in het bord hebben een radius van 48 mm.

tuinbord stok

Onderdelen

De tussenstaander en het onderstuk kunnen over elkaar worden heengeschoven. Afmeting tussenstaander: 90 cm lang, diameter 22 mm. Afmeting onderstuk: 120 cm lang, diameter 16 mm.

tuinbord schroef

Schroeven

Altijd inclusief gratis schroeven voor montage.


outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: