0 producten € 0,00

Kaftpapier drukken

Kaftpapier drukken én uw boeken het hele schooljaar goed beschermen? Laat uw boeken er goed uitzien met gepersonaliseerd kaftpapier van Reclameland. Maak een uniek statement met uw eigen logo, tekst of patroon - de ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos! Altijd full colour gedrukt en met gratis verzending.

Start met bestellen »

  • Al vanaf 1 vel
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
kaftpapier bedrukken

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop kaftpapier drukken

kaftpapier drukken

Met kaftpapier kunt u boeken beschermen, maar natuurlijk ook opleuken. Bedrukt met een logo, afbeelding, foto of eigen patroon steelt u gegarandeerd de show! Onderscheid u met gepersonaliseerd kaftpapier dat uw unieke stijl en imago weerspiegelt. Snel nodig? Bestel uw drukwerk met een spoedlevering en u heeft het de volgende werkdag al in huis.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kaftpapier met eigen foto

Of het nu een eigen foto is, een mooie afbeelding of een patroon dat u zelf gemaakt hebt: wij drukken het voor u. Zo kunt u eenvoudig het mooiste kaftpapier voor uw boeken laten drukken!

Het kaftpapier wordt geleverd op een rol met een breedte van 64,8 cm. Met een maximale lengte van 990 centimeter heeft u kaftpapier genoeg om vele boeken te voorzien van de extra bescherming.

Het kaftpapier is 95 grams papier. Dit stevige materiaal zorgt voor optimale bescherming van al uw boeken. Zo blijven de boeken het hele schooljaar lang mooi en als nieuw!


cadeaupapier bedrukken

Meer consumenten drukwerk

Naast pakpapier bedrukken we veel meer drukwerk voor consumenten. Zo kunt u uw woonkamer of tuin helemaal voorzien van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: