0 producten € 0,00

Kerstdecoratie drukken

  • Unieke sfeervolle designs
  • Veel verschillende formaten
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons ander kerstdrukwerk.

kerstdecoratie drukken

Kies het soort kerstdecoratie:

Kies het formaat:

Kies een kleur:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop kerstdecoratie drukken

kerstdecoratie drukken

Reclameland biedt unieke kerstdecoratie aan. Van rendierhoofden tot kerstbomen, leverbaar in verschillende formaten. Deze sfeervolle kerstitems maken wij van foamboard en honingraatkarton. Deze materialen zijn zeer licht, waardoor zelfs de grootste kerstboom makkelijk te (ver)plaatsen is.

De 3D kerstdecoraties worden geleverd in losse onderdelen, maar zijn zeer makkelijk in elkaar te zetten. Bij de producten wordt een instructiesheet voor het in elkaar zetten van deze items meegeleverd. Tevens kunt u de instructies op deze pagina downloaden. Haal de kerstsfeer nu in huis!

Op zoek naar ander kerstgerelateerd drukwerk? Zie ook onze kerstkaarten.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Soorten kerstdecoratie

U kunt bij ons kiezen uit meerdere unieke ontwerpen. Hieronder een overzicht van de beschikbare ontwerpen en de specificaties.

Rendierhoofd 3D

Uw eigen diervriendelijke rendierhoofd aan de wand? Dankzij Reclameland kan het! Het product bestaat uit 11 contourgesneden onderdelen. De onderdelen worden enkelzijdig full colour bedrukt. Het bord dat vastzit aan het hoofd is standaard voorzien van een boorgat. Hierdoor kan het rendierhoofd makkelijk aan een wand bevestigd worden.

rendierhoofd drukken

Versies:

Standaard

Bekijk instructie rendierhoofd

Kerstboom 3D

Kerst is niet compleet zonder kerstboom. Bestel een kleine kerstboom voor op de toonbank in de winkel, of ga voor de levensgrote versie! De bomen zijn verkrijgbaar in 3 verschillende formaten: klein, middel en groot. De kleine en middelgrote bomen worden geleverd met handige staanders zodat ze beter blijven staan. Er zijn 2 versies verkrijgbaar van deze kerstbomen: de standaard en een luxe versie. De luxe versie is voorzien van extra gaten in de vorm van kerstballen waar u met het grootste gemak echte kerstballen in kunt plaatsen!

kerstboom drukken

Versies:

Standaard en luxe

Bekijk instructie kerstboom

Kerstboom hangend

De hangende kerstboom is voorzien van een boorgat. Dubbelhaken en systeemplafondclips zijn optioneel bij te bestellen. Ook voor deze kerstboom geldt dat er een standaard en een luxe uitvoering van is. De luxe versie bevat een gat in het midden in de vorm van een kerstbal waar een echte kerstbal in gehangen kan worden. De kerstboom bestaat uit 1 onderdeel en is dus 2D.

kerstboom hangend drukken

Afmetingen:

24 x 25 cm

Bekijk instructie kerstboom hangend

Sneeuwvlok 3D hangend

Laat het sneeuwen in uw huis, winkel of overdekt winkelcentrum! Deze sneeuwvlokken bestaan uit 2 onderdelen die makkelijk in elkaar geschoven kunnen worden. De vlokken zijn voorzien van een boorgat. Dubbelhaken en systeemplafondclips zijn optioneel bij te bestellen. De vlokken worden dubbelzijdig in full colour bedrukt. Kies een kleur of lever uw eigen ontwerp aan en laat het sneeuwen!

sneeuwvlok drukken

Afmetingen:

22 x 25 cm

Bekijk instructie sneeuwvlok

Kerstbal 3D hangend

Onze 3D kerstballen zijn een plezier om naar te kijken. De ballen bestaan uit 2 onderdelen die gemakkelijk in elkaar te schuiven zijn. De kerstballen worden voorzien van een boorgat. Dubbelhaken en systeemplafondclips zijn optioneel bij te bestellen.

sneeuwvlok drukken

Afmetingen:

22 x 25 cm

Bekijk instructie kerstbal

IJsbeer 3D

Net als ons rendierhoofd is deze ijsbeer (3D) een echte blikvanger. Bestel het kleine model voor op de balie en tover een glimlach op alle gezichten. Ook leuk voor in de etalage! U ontvangt 11 verschillende onderdelen die, na het in elkaar schuiven, een hele mooie creatie van een 3D ijsbeer vormen. U kunt een eigen drukbestand voor deze decoratie aanleveren, maar om het u makkelijk te maken kunt u ook kiezen uit verschillende kleuren of zelfs een ijsbeervacht!

ijsbeer drukken

Versies:

Standaard

Bekijk instructie ijsbeer

Extra opties

U wilt deze prachtige kerstdecoraties aan het plafond hangen? Wij helpen u daar graag bij.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via telefoon (09 397 09 99) of ons contactformulier. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.