0 producten € 0,00

Kleine transparante stickers bedrukken

  • Keuze uit eigen of standaard formaat
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Neem ook een kijkje bij onze andere stickers.

kleine transparante stickers

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop kleine transparante stickers bestellen

kleine doorzichtige stickers drukken

Onze klein formaat transparante stickers zijn beschikbaar in veel verschillende standaard formaten. Het grootste formaat is hierbij A3. Zit het formaat waar u naar op zoek bent er niet tussen? U kunt er uiteraard ook voor kiezen een eigen formaat op te geven. Zo past de transparante sticker altijd bij uw toepassing! Op zoek naar een groter formaat sticker? Kijk dan eens bij onze grote transparante stickers.

De stickers zijn te gebruiken voor allerlei doeleinden. Van voedseletiketten tot waarschuwingslabels en van productstickers tot persoonlijke stickers. U levert het ontwerp aan en wij drukken het voor u! Hoewel u goed door de transparante sticker heen kunt kijken, hebben deze niet dezelfde transparantie als bijvoorbeeld glas. Liever heldere transparante stickers? Deze bieden wij aan als stickers op rol.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kleine sticker vanaf 25 stuks

Onze kleine transparante stickers hebben een hoogglans afwerking en zijn niet voorzien van een breekslit op de achterzijde. De kleine doorzichtige stickers worden los geleverd vanaf 25 stuks. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling sneller in huis. Heeft u ze zo snel mogelijk nodig? Een spoedbestelling is mogelijk: vandaag voor 18:00 uur besteld = de volgende werkdag in huis.

Kleine doorzichtige stickers bedrukken

Wij drukken uw kleine transparante stickers altijd full colour. Belangrijk om te weten is dat we geen witte inkt gebruiken. Alles wat wit is in het aangeleverde drukbestand, blijft transparant in het eindresultaat. Door de transparante eigenschap van het stickermateriaal zijn de inkten niet 100% dekkend. Alle kleuren blijven dus enigszins doorschijnend. Liever een witte sticker? Deze vindt u bij onze kleine stickers of grote stickers.

kleine transparante stickers rond

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: