0 producten € 0,00

Transparante stickers maken: rond, op rol en meer

Onze stickers drukken we altijd op de beste drukpersen. Ronde transparante stickers op rol, vierkant of een unieke contour, alles kan bij Reclameland!

  • Eigen aantallen kiezen
  • Diverse materialen mogelijk
  • Gratis verzending

Neem ook een kijkje bij onze andere stickers.

transparante stickers maken

Goedkope tussenscherm bedrukken

re-board  panelen bedrukken

Ondanks dat de anderhalvemetersamenleving niet meer de norm is, is het belangrijk om uzelf en anderen zo goed als mogelijk te beschermen. Een simpele maar zeer effectieve manier is om gebruik te maken van een tussenscherm. Het voorkomt direct contact en beperkt daardoor de kans op besmetting. Ideaal als tijdelijke oplossing voor op kantoor, maar ook voor bijvoorbeeld winkels of kapsalons.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Voordelig re-board tussenscherm

Het tussenscherm wordt gedrukt op 16 millimeter dik re-board. Re-board is een kartonsoort met een honingraatkern, waardoor het een ontzettend stevig en duurzaam materiaal is. Met de twee meegeleverde staanders kunt u het tussenscherm direct in elkaar schuiven en in gebruik nemen. Licht van gewicht en daardoor ook eenvoudig te verplaatsen

Tussenscherm kantoor

De tussenschermen kunnen zowel op de grond geplaatst worden, als op bijvoorbeeld een balie of bureau. Voor de eerste optie is de hoogte van het scherm 200 cm en biedt het dus voldoende bescherming. De panelen die op de balies of bureas geplaatst worden zijn 50 cm hoog. Er zijn voor beide opties 4 verschillende breedtes, waardoor er voor iedere situatie een geschikt scherm is.

Tussenscherm drukken

U kunt kiezen om het tussenscherm enkel- of dubbelzijdig te laten bedrukken. De staanders worden standaard dubbelzijdig bedrukt. Het re-board wordt altijd full colour bedrukt op één van onze UV flatbed printers. Op die manier bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Het re-board is gemaakt van karton en kan hierdoor niet buiten of in vochtige ruimtes worden gebruikt.

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Re-board

re-board 16 mm bedrukken
16 mm 1800 g/m2 160 x 235 cm