0 producten € 0,00

L-banners drukken

  • Eigen aantal mogelijk
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
L-banners drukken

Kies een banner:

Kies hier de gewenste maat, de kwaliteit en met of zonder verlichting.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope L-banners drukken

L-banners drukken

U kunt ons gerust de specialist op het gebied van banners bedrukken noemen. Nieuw in ons assortiment zijn de L-banners. Door de grote hoeveelheden banners die we drukken is de prijs al vanaf het begin laag, en leveren we perfecte kwaliteit L-banners.

Op zoek naar een banner met rollup systeem? Kijk dan bij onze rollup banners.

Wij noemen het L-banners, misschien noemt u het wel:

  • triple L-banners
  • double L-banners
  • 3-luik banners
  • 2-luik banners

Hoe u het ook noemt, bij Reclameland ontvangt u de L-banner als een complete set inclusief een frame en bedrukt spandoek.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

L-banners drukken

L-banner


Bekijk instructievideo

De L-banner is een enkelzijdige banner met een breedte van 90 cm. Het frame bestaat uit één stok en één poot, deze onderdelen zijn makkelijk in elkaar te schuiven. Dit frame is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Er wordt een gevoerde handige zwarte tas bijgeleverd waar de banner precies in past. De print wordt enkelzijdig full colour gemaakt op 510 grams scheurvast bisonyl of 350 grams premium block out.

Gewicht cassette Aantal voeten Bannertas Spotjes (optie)
2,4 kg 1
L-banners drukken

L-banner 2 zijdig


Bekijk instructievideo

De L-banner 2 zijdig is een dubbelzijdige L-banner met een breedte van 90 cm. Het frame bestaat uit twee stokken en twee poten, deze onderdelen zijn makkelijk in elkaar te schuiven. Dit frame is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Er wordt een gevoerde handige zwarte tas bijgeleverd waar de banner precies in past. De print wordt enkelzijdig full colour gemaakt op 510 grams scheurvast bisonyl of 350 grams premium block out. Het is uiteraard ook mogelijk om twee verschillende bestanden aan te leveren.

Gewicht cassette Aantal voeten Bannertas Spotjes (optie)
3,4 kg 2
L-banners drukken

L-banner 3 zijdig


Bekijk instructievideo

De L-banner 3 zijdig is een driehoekige L-banner met een breedte van 90 cm. Het frame bestaat uit twee inklapbare onderdelen die makkelijk en snel in elkaar geschoven kunnen worden. Dit frame is gemaakt van geanodiseerd aluminium.

Er wordt een gevoerde handige zwarte tas bijgeleverd waar de banner precies in past. De print wordt enkelzijdig full colour gemaakt op 510 grams scheurvast bisonyl of 350 grams premium block out. Het is uiteraard ook mogelijk om drie verschillende bestanden aan te leveren om een doorlopende afbeelding op de L-banner te maken.

Gewicht cassette Aantal voeten Bannertas Spotjes (optie)
4 kg 3
beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs- en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs- en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: