0 producten € 0,00

Spandoek bedrukken

Laat uw spandoek bedrukken bij Reclameland! Gedrukt op stevig bisonyl tot 4,6 meter breed en 10 meter lang. Geheel full colour en natuurlijk werken we het af zoals u wilt. Een tunnelzoom als afwerking? Ogen om de 30 of 50 cm? Het is helemaal aan u. Bij ons vindt u de beste prijzen én kunt u uw spandoek bedrukken met een levering op de volgende werkdag!

Start met bestellen »

  • Kies een eigen maat en aantal
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
spandoeken bedrukken

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop spandoek / banner bedrukken

spandoek bedrukken

Een spandoek, ook wel gekend als banner, zeildoek of reclamedoek, is een opvallende manier van reclame maken. Voor deze XXL uiting bent u bij Reclameland aan het goede adres. Wij bedrukken spandoeken full colour op hoge kwaliteit. Dankzij het stevige materiaal kunnen onze spandoeken tegen een stootje. Bovendien zijn de gebruikte inkten UV- en waterbestendig waardoor ze jaren geseling door weer en wind moeiteloos overleven.

Op zoek naar een banner met frame? Neem dan eens een kijkje bij onze spanframes.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Materialen voor spandoeken

Standaard spandoek

Standaard gebruiken we voor spandoeken 510/610 grams scheurvast bisonyl. Bij een recto bedrukking kiezen we voor 510 grams en bij recto verso bedrukking voor 610 grams. Op dit sterke materiaal komen de kleuren van uw afbeelding beter dan ooit uit de verf.

Winddoorlatend meshdoek

Van plan uw banner te plaatsen op een plek met veel wind? Dan is een 310 grams winddoorlatend meshdoek de juiste keuze. De perforaties in het doek laten de wind er vlot doorheen. Ook niet onbelangrijk: ook een windoorlatend meshdoek heeft zijn grenzen. Tegen echte stormkracht is geen enkel doek bestand.

Premium block out

Block out is een materiaal met een grijze achterkant waardoor de achterkant niet lichtdoorlatend is. Hierdoor wordt block out vaak gebruikt als luxe materiaal in de zogenaamde rollup banners. Het grote voordeel is dat dit materiaal niet scheef trekt als de rollup banner is opgezet.

In het onderstaande overzicht vindt u een vergelijking van onze verschillende soorten spandoeken.

Geschikt voor buiten Winddoorlatend Gewicht

Meshdoek

310 grams winddoorlatens meshdoek
310 g/m2

Spandoek

510 grams scheurvast spandoek

510 g/m2

610 g/m2

Block out

350 grams premium block out

350 g/m2

Gebruik spandoek

Het is belangrijk een spandoek zo strak als mogelijk op te hangen. Niet alleen is het spandoek zo beter leesbaar, maar het voorkomt ook beschadigingen aan het spandoek zelf. Kies voor voldoende ringen / ophangogen en gebruik ook al deze ringen. Met een spanner of een tie wrap - beide optioneel mee te bestellen - kan het doek eenvoudig goed opgehangen worden. Hangt het spandoek niet goed strak? Dan is de kans groot dat de inkt op het doek gaat scheuren.

De spandoeken zijn zonder problemen buiten te gebruiken. Alleen bij erg harde wind (vanaf windkracht 6) raden wij aan om het doek naar binnen te halen. Zo voorkomt u beschadigingen aan het doek en blijft deze langer mooi.

Spandoeken ontwerpen

Een professioneel spandoek ontwerpen? Wij printen al onze spandoeken full colour op hoge kwaliteit. Wilt u zelf deze banners ontwerpen? U kan bij ons spandoeken maken in onze gratis online ontwerptool. Hierin kunt u uw eigen logo, foto’s en teksten uploaden en zo uw eigen spandoeken maken. Als u blij bent met uw ontwerp, gaan wij uw banners maken. Dat is nog eens eenvoudig online banners ontwerpen en maken!

Afwerkingen en opties van uw banners

Bij het bestellen van spandoeken kunt u uit tal van opties kiezen. Hier vindt u alle informatie terug over deze verschillende opties.

omzomen

Omzomen

In dit geval worden de zijkanten van het spandoek omgezoomd. Het grote voordeel hiervan is dat de randen steviger zijn, wat geen overbodige luxe is bij het ophangen van spandoeken. Let wel: bij spandoeken met een dubbelzijdige bedrukking kunnen de randen niet omgezoomd worden.

omzomen

Omzomen en met ogen in de hoeken

Alle zijkanten van het spandoek worden omgezoomd. Daarnaast worden er vier metalen ogen in de hoeken geplaatst. De buitendiameter van deze ringen is 25 mm en de binnendiameter 12 mm.

Deze optie bieden we ook aan met inbegrip van 20 cm lange spanhaken, die uit te rekken zijn tot ongeveer 30 cm.

omzomen

Omzomen en met ogen

Elke zijkant van het spandoek wordt omgezoomd en vier metalen ogen worden in de hoeken bevestigd. De buitendiameter van deze ringen is 25 mm en de binnendiameter 12 mm. U kunt kiezen voor:

  • ogen om de 20 cm
  • ogen om de 30 cm
  • ogen om de 40 cm
  • ogen om de 50 cm

Deze optie bieden we ook aan met inbegrip van 20 cm lange spanhaken, die uit te rekken zijn tot ongeveer 30 cm.

tunnelzoom

Tunnelzoom

Dankzij een tunnelzoom kunt u uw spandoek aan een paal of stok bevestigen. Bij het aanbrengen van een tunnelzoom kunt u kiezen uit:

  • tunnelzoom boven en onder
  • tunnelzoom links en rechts

Opgelet: zorg ervoor dat er geen belangrijke informatie binnen 11 cm van de tunnelzoom staat.

Los spandoek voor spanframe

Als u een spandoek voor een eerder besteld spanframe wilt bestellen, vergeet dan niet er rekening mee te houden dat het spandoek aan alle zijden 10 cm kleiner is. Bij een spanframe met een formaat van 150 x 150 cm dient u dus een afmeting van 130 x 130 cm te bestellen.

Service van Reclameland

Banners en spandoeken bestellen? Dat doet u gemakkelijk en snel bij Reclameland.nl! U kunt uw spandoek online ontwerpen of uw ontwerp aanleveren. U kiest de gewenste afwerking, het formaat en de materiaalsoort. Onze banners en spandoeken zijn geschikt voor indoor en outdoor gebruik. Heeft u hulp nodig bij het proces van spandoeken bestellen? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Spandoeken drukken of banners drukken? Reclameland!

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden nog veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met behulp van dit type drukwerk scheert u zeker hoge toppen. Om maar enkele voorbeelden te geven: