0 producten € 0,00

Laptop sticker maken en bedrukken

  • Eigen ontwerp of standaard ontwerp
  • Geschikt voor alle gangbare laptops
  • Gratis verzending
laptop stickers drukken

Goedkope laptop stickers

laptop sticker maken

De meeste laptops lijken erg op elkaar. Weinig kleur, vaak een grijze of donkere achterkant en eigenlijk gewoon saai. Toch wordt er heel vaak naar de achterkant van een laptopscherm gekeken. Zit u een open ruimte als een bibliotheek, een mediatheek of een werkeiland? Dan kijk er vrijwel de hele tijd iemand naar de achterkant van uw scherm. Zonde om dat onbenut te laten toch? Laptop stickers maken uw laptop een stuk persoonlijker. Of het nu een logo van uw werk is, een foto van een favoriete vakantiebestemming of iets totaal anders: het kan allemaal!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Laptop sticker maken

Bij Reclameland kunt u stickers maken met uw eigen foto of ontwerp. Persoonlijker gaat het niet worden! Voor zowel zakelijk als privé gebruik ontwerpt u eenvoudig de ideale laptop cover stickers.

Heeft u nu geen zin of tijd om met een eigen ontwerp aan de slag te gaan? Dan hebben wij speciaal voor u ook een groot aantal standaard ontwerpen gemaakt. U hoeft er alleen maar eentje te selecteren en wij doen de rest. Makkelijker gaat het niet worden! Gaat u voor een vrolijk patroontje? Een mooie foto? Of juist een afbeelding van uw favoriete sport?

Laptop cover stickers plakken

Voor een mooi en strak eindresultaat op uw laptop moet de sticker met beleid en zeker niet overhaast geplakt worden. Zorg allereerst voor een schone en droge ondergrond. Kleine laptop stickers kunt u hier eenvoudig op plakken, eventueel met behulp van een rakel (optioneel mee te bestellen). Komt de sticker over de hele achterkant? Dan is het belangrijk om de sticker rustig vanuit 1 zijde te plakken. Zo voorkomt u dat er luchtbellen onder de sticker komen. Een rakel is ook hierbij een handig hulpmiddel.

Niet iedere laptop is exact hetzelfde. De ene laptop heeft een lichte bolling aan de achterzijde, terwijl een andere weer volledig vlak is. De stickers zijn niet direct geschikt voor 1 type laptop, maar voor algemeen gebruik. Het kan dus zijn dat de sticker niet het exacte formaat van uw laptop heeft. De sticker kan in dat geval eenvoudig op maat gesneden of geknipt worden. Daarmee zijn onze laptop stickers geschikt voor bijvoorbeeld een Macbook van Apple, HP, Dell of Lenovo computer.

Let op: de stickers zijn niet rekbaar, dus ze zijn niet geschikt voor laptops met grote bollingen in de hoeken. We raden in dat geval aan om de sticker kleiner te bestellen of bij te snijden. Bent u na verloop van tijd uitgekeken op uw laptop sticker en wilt u deze van uw laptop halen? Neem de tijd om de sticker voorzichtig te verwijderen. Zo voorkomt u dat er lijmresten achterblijven.

laptop stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: