0 producten € 0,00

Laptop stickers: standaard designs

  • Voor verschillende maten laptops
  • Mat of glans laminaat
  • Gratis verzending

Liever een eigen ontwerp aanleveren? Ga dan naar onze laptop stickers met eigen foto.

stickers drukken

Kies een laptop sticker thema:

Kies een ontwerp laptop sticker:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Laptop cover stickers

mondkapjes drukken

Binnen no-time tovert u uw saaie laptop om naar een persoonlijk apparaat. Met de ruime keuze uit vele verschillende ontwerpen kiest u eenvoudig een ontwerp dat bij u past. Van spectaculaire sportfoto’s tot adembenemende landschappen en van vrolijke dierenfoto’s tot tijdloze patronen: u kunt alle kanten op!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Doordat de stickers gedrukt worden met een glans of een mat laminaat, kunnen deze tegen een stootje. U kunt de laptop dus zonder problemen in uw tas meenemen, zonder dat de sticker snel beschadigd.

Sticker op laptop plakken

Alle laptops zijn net even anders, de universele laptop bestaat niet. Daarom zijn de formaten die gekozen kunnen worden formaten die op de meest gangbare laptops passen. Het kan zijn dat de sticker niet exact overeenkomt met uw laptop. In dat geval is de sticker eenvoudig op maat te snijden of te knippen. Zo heeft u alsnog een laptop sticker die precies op uw laptop past!

Voor het plaatsen van de sticker zorgt u voor een droge en schone ondergrond. Zeker voor de grotere sticker is het belangrijk om de sticker niet in één keer in zijn geheel te plakken. Begin vanuit 1 zijde en plak zo - eventueel met een rakel - de hele sticker verder op de laptop. Op die manier krijgen luchtbellen onder sticker geen kans en bent u verzekerd van een strak eindresultaat!

Let op: de stickers zijn niet rekbaar, dus ze zijn niet geschikt voor laptops met grote bollingen in de hoeken. We raden in dat geval aan om de sticker kleiner te bestellen of bij te snijden. Bent u na verloop van tijd uitgekeken op uw laptop sticker en wilt u deze van uw laptop halen? Neem de tijd om de sticker voorzichtig te verwijderen. Zo voorkomt u dat er lijmresten achterblijven.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: