0 producten € 0,00

Deurstickers met standaard designs

Zoekt u een mooie en unieke manier om uw interieur op te vrolijken? Onze deurstickers zijn een perfecte optie hiervoor. Of u nou gaat voor een mooie natuurfoto, een oude houten deur, een industrieel ontwerp of een afbeelding voor de kinderkamer zoekt: Reclameland heeft het allemaal.

De perfecte, voordelige oplossing om saaie deuren op te vrolijken. Afgewerkt met een mat of glanzend laminaat, beschermd tegen krassen en beschadigingen.

Start met bestellen »

 • Verschillende formaten beschikbaar
 • Mat of glans laminaat
 • Gratis verzending
stickers drukken

Kies een deursticker thema:

Kies een ontwerp deursticker:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Deurdecoratie stickers bestellen

deursticker bestellen

Transformeer uw deuren op een snelle en gemakkelijke manier met een deursticker van Reclameland! Wij hebben diverse ontwerpen in ons assortiment. Altijd al een oude deur met de gemakken van een nieuwe deur willen hebben? Of past een industriële look meer bij uw interieur? Tover de kinderkamer om met een grappige ontwerp. Van houten deuren tot patronen. Met zoveel ontwerpen zit er altijd iets voor u tussen!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Deursticker plakken

Om zoveel mogelijk plezier uit uw eigen ontwerp te halen, is het belangrijk om deze zo goed mogelijk te bevestigen.

 • Verwijder het deurbeslag. Maak vervolgens de gehele deur vetvrij en zorg dat de deur daarna helemaal droog is.
 • Werk bij het plakken van de sticker van boven naar beneden. Verwijder de backing van de sticker niet in één keer maar in kleine stapjes. Dit maakt het bevestigen een stuk makkelijker. Zorg ervoor dat je begint met ongeveer 10-15 cm van de backing los te halen.
 • Houd de drukwerk op positie voor de deur. Voordat u deze opplakt, controleert u eerst goed of de positie bij de zijkanten en de onderkant van de deur goed uitkomt. Het formaat is rondom 2 cm groter dan de deur. Kleine verschuiving bij het plaatsen? Door de marge rondom valt deze verschuiving minder snel op. Deze overlap is na plaatsing gemakkelijk weg te snijden.
 • Als de positie goed is, bevestigt u de bovenste 10-15 cm aan de deur. Wrijf de sticker goed glad. Dit kan goed met de mee te bestellen rakel.
 • Ga vervolgens verder met het plakken van het geheel. Werk in kleine stapjes van boven naar beneden, en van binnen naar buiten. Komt er ondanks het voorzichtige plakken een luchtbel of een plooi in het materiaal? Trek de sticker voorzichtig een gedeelte naar boven los en plak het opnieuw.
 • Doordat het deurbeslag is verwijderd kan de sticker gemakkelijk over de gehele deur geplakt worden. Bij het slot kan een uitsparing worden gesneden. Strijk vervolgens glad rondom het slot zodat deze weer goed aansluit.
 • Wanneer de sticker volledig op de deur zit kunnen de overtollige randen afgesneden worden. Gebruik hiervoor een scherp mesje. Tip: zet het mesje strak tegen de deur en wijs de punt ietwat naar buiten. Op deze manier kan in één soepele beweging de sticker afgesneden worden.
 • Plaats als laatste het deurbeslag terug op de deur. Doe een stapje naar achter en geniet van het eindresultaat!