0 producten € 0,00

Stoepbord kopen met of zonder posters

  • Spat- of waterdicht
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
stoepbord kopen

Goedkope stoepborden kopen

stoepbord reclame

Een stoepbord kopen kan goedkoop en snel bij Reclameland. Laat uw eigen ontwerp op een poster drukken en val op met uw eigen stoepbord. Wat dacht u van uw logo, slogan, reclame of een niet-te-missen aanbieding? Een stoepbord biedt een groot oppervlak voor uw uiting en is een échte blikkenvanger. Of u nu mensen in uw winkel wilt krijgen, een horeca stoepbord nodig heeft voor uw gerechten of uw logo onder de aandacht wilt brengen: u slaagt met stoepborden van Reclameland!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

3 modellen stoepborden

U heeft de keuze uit 3 verschillende modellen, namelijk een klapbord, een standaard stoepbord en stoepborden met watertank. Deze laatste 2 modellen zijn ook beschikbaar in waterdichte versies. Bij regen is er in dit geval geen wolkje aan de lucht.

Meer informatie over onze stoepborden.

Stoepbord posters

U heeft de keuze tussen 135 grams mat coated en 510 grams scheurvast spandoek om uw stoepbordposters op te drukken. Indien u kiest voor een stoepbord dat niet 100% waterdicht is dan raden wij aan om de 510 grams scheurvast spandoek posters te nemen. Deze posters zijn namelijk waterbestendig waardoor u deze veel langer kunt gebruiken.

Meer informatie over onze losse stoepbord posters.

Covers voor stoepborden

Als u op zoek bent naar nieuwe covers voor onze stoepborden, dan kunt u deze makkelijk vervangen met onze losse plastic stoepbord covers. Ze beschermen uw stoepbord posters tegen vocht en vuil.

Meer informatie over onze losse plastic stoepbord covers.

Let op: Stoepborden kunnen bij harde wind niet buiten staan.

horeca stoepborden

Meer outdoor en sign drukwerk

Naast stoepborden bieden we veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: