0 producten € 0,00

B1 stoepborden bestellen

Heeft u de B1 stoepborden snel nodig? Met een standaard levertijd van 3 werkdagen hoeft u nooit lang te wachten op uw nieuwe stoepbord!

  • 3 modellen beschikbaar
  • Standaard snelle levertijd
  • Gratis verzending

Direct posters bestellen voor uw stoepbord? Dit kan bij onze losse stoepbord posters.

b1 stoepbord kopen

Kies een model stoepbord:

Kies een formaat stoepbord:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop B1 stoepbord bestellen

B1 stoepborden bestellen

Trek de aandacht van voorbijgangers met een stoepbord op B1 formaat. De stoepborden van Reclameland zijn voorzien van een grote kliklijst. Door deze kliklijst is het erg eenvoudig om de posters in het bord te plaatsen. In al onze stoepborden passen 2 posters. De posters worden van elkaar gescheiden dankzij een plaat in het midden. Zo schijnen de posters niet door. U kunt dus aan de ene kant van het stoepbord een bepaalde boodschap uitstralen, en op de andere kant een compleet andere uiting plaatsen!

Liever een ander formaat? Kijk dan bij onze stoepborden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende B1 stoepborden

U kunt bij Reclameland kiezen uit 3 verschillende soorten stoepborden op B1 formaat. Gaat u voor een standaard stoepbord? Dit stoepbord bestaat uit een frame van staal, zonder wieltjes, met daarop een klikbord bevestigd. Het klikbord staat met 2 veren op het frame. Dankzij deze veren beweegt het bord mee in de wind en valt het stoepbord minder snel om. Wilt u het stoepbord op een plek neerzetten waar vaak veel wind is? Dan is een stoepbord met watertank een goede optie. De watertank wordt gevuld met water, waardoor het stoepbord zwaarder wordt en minder snel omwaait. Om het stoepbord gemakkelijk te kunnen verplaatsen zijn er 2 wieltjes geplaatst onder te watertank. Toch liever een klapbord? Deze hebben wij ook beschikbaar in B1 formaat. De 2 panelen worden bij elkaar gehouden dankzij een sterk mechanisme.

Het klapbord is enkel spatwaterdicht, het standaard stoepbord en watertank stoepbord zijn 100% waterdicht. Deze kunnen dus gerust buiten blijven staan tijdens een regenbui! Let op: Stoepborden kunnen bij harde wind niet buiten staan.

Stoepbord B1 formaat

Het standaard en watertank stoepbord zijn even groot, namelijk 78,4 cm breed en 107,7 cm hoog. Het standaard stoepbord weegt 13 kilogram. Het gewicht van het watertank stoepbord is 14,5 kg. De poster past met zijn B1 formaat (70 x 100 cm) goed in het bord. 3 mm rondom de poster valt in de kliklijst van het bord en is dus niet zichtbaar.

Het klapbord is kleiner dan de andere 2 modellen, namelijk 74,5 cm breed en 104,5 cm hoog. Het zichtformaat is 68 x 98 cm. Dit betekent dat 1 cm rondom de poster in de lijst valt. Het klapbord weegt op B1 formaat 11 kg.

Stoepbord formaten

Onze stoepborden zijn in vele formaten te bestellen. In onderstaande tabel vindt u een overzicht van alle stoepborden.

Watertank stoepbord Klapbord stoepbord
A0 stoepbord
A1 stoepbord
A2 stoepbord
B1 stoepbord
B2 stoepbord