0 producten € 0,00

Tekenblok bedrukken

Met de tekenblokken van Reclameland heeft u het perfecte gereedschap in handen om dat onvergetelijke landschap of typerend portret vakkundig vast te leggen; de materialen van het tekenblok zijn speciaal samengesteld. Met een spiraalbinding voor het gemak en een reeks stevige papiersoorten die lang meegaan. Maak meesterwerken zonder zorgen!

Tekenblok bestellen? Ontwerpen doet u eenvoudig met behulp van de gratis ontwerptool!

Start met bestellen »

  • Keuze uit 4 formaten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
tekenblok drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een binnenwerk bedrukking:

Kies hier hoe u het binnenwerk wilt laten bedrukken.

Kies een binnenwerk materiaal:

Kies hier het materiaal welke we moeten gebruiken voor het binnenwerk.

Kies een cover materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een cover bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een cover afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Kies het aantal vellen per blok:

Hier kan er gekozen worden voor het aantal vellen welke er op één blok moeten zitten.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Tekenblok bedrukken met eigen ontwerp

tekenblok bedrukken

De mooiste zonsondergang, het sprekendste portret legt u vast op het juiste papier. Met tekenblokken bedrukken bij Reclameland heeft u het juiste materiaal in handen. De schetsblokken worden als boeken gedrukt en zijn standaard voorzien van een spiraalbinding en afscheurstrook. Daarnaast een ruime keuze in stevige papiersoorten. Voor extra bescherming kunt u kiezen uit een cover en een stevig onderbord. Zo kunt u ook onderweg de mooiste tekeningen maken. Zowel de cover als het binnenwerk zijn volledig bedrukbaar. Zo kunt u een persoonlijke cover maken en kunt u de pagina’s al voorzien van hulplijnen, volledige ontwerpen of een subtiel watermerk zodat iedereen uw tekening herkent en blijft er genoeg ruimte over voor uw creativiteit.

Tekenblok met spiraalbinding en afscheurstrook

De tekenblokken bedrukken wij op basis van full colour en worden afgewerkt met een spiraalbinding en een afscheurstrook. De afscheurstrook is zo geplaatst dat er uiteindelijk een A-formaat of vierkant overblijft, na afscheuren. Zo heeft elk tekenblok een extra centimeter aan de zijde van de spiraalbinding welke af te scheuren is d.m.v. een perforatielijn. Zo behoud de tekening, schets, landschap of portret een logisch eindformaat.

Papiersoorten om te schilderen en te tekenen

Niet ieder papiersoort is even geschikt om op te tekenen of schilderen. Wij hebben met zorg de beste papiersoorten voor u geselecteerd. Zo bent u altijd verzekerd van een professioneel tekenblok mét uw eigen bedrijfsnaam of logo. De papiersoorten zijn geselecteerd op basis van gebruik en uitvoerig getest. Zowel voor droge als natte materialen zijn de soorten goed te gebruiken. Niet alleen het gebruik is van belang, natuurlijk ook de houdbaarheid van het papier. De papiersoorten zijn geselecteerd omdat ze bijvoorbeeld zuurvrij zijn of omdat ze bij uitstek bestand zijn tegen veroudering (ISO 9706). De blokken zijn te voorzien van een gehele bedrukking. Instructies vermelden op de vellen? In full colour gedrukt vallen ze goed op. Een subtiel watermerk of logo? Ook dat is zo geregeld.


Het tekenen en schilderen op papier hebben wij hieronder schematisch voor u op een rijtje gezet. Zo ziet u in één oogopslag welk papiersoort het beste voor u is per materiaal.

Gewicht Potlood Fineliner Kleurpotlood Viltstift Ecoline Aquarel Acrylverf
280 grams Linnenpersing
300 grams Kraftkarton
300 grams PaperWise
350 grams Tintoretto Gesso

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

Naast tekenblokken bedrukken we nog veel meer zakelijke producten. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: