0 producten € 0,00

Whiteboard stickers bedrukken

  • Eigen maat of eigen contour
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Onze whiteboard stickers zijn geschikt voor binnengebruik. Op zoek naar stickers voor buiten? Zie dan onze outdoor stickers.

whiteboard stickers bedrukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope whiteboard stickers bedrukken

whiteboard stickers bedrukken

Notities maken tijdens een meeting? Of een planning bijhouden voor bijvoorbeeld een project? Tijdelijk of permanent, het kan eenvoudig op de whiteboard stickers van Reclameland. De stickers zijn afgewerkt met een whiteboard laminaat waardoor deze te beschrijven zijn met whiteboard markers. De tekst kan vervolgens met een wisser of doek weggeveegd worden.

  • Inclusief whiteboard laminaat
  • Eigen maat of contour
  • Full colour bedrukt

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Whiteboard sticker met eigen bedrukking

Een vergaderruimte of een klaslokaal waar u liever geen gaten in de muur boort? Of wilt u het whiteboard op bijvoorbeeld een raam plakken? Dan is de whiteboard sticker echt iets voor u! Door de sterke lijmlaag aan de achterzijde plakt u de sticker op vrijwel iedere ondergrond en blijft deze voor langere tijd plakken.

Voor de whiteboard stickers gebruiken wij ons premium outdoor stickermateriaal. Dit is een stevige sticker met een permanente hechting en dus geschikt voor langdurig gebruik.

Magnetische whiteboard stickers bedrukken

Wilt u stickers maken die niet permanent geplakt worden? De magnetische whiteboard stickers zijn perfect te gebruiken als verplaatsbaar en tijdelijk whiteboard. Veel meetings en vergaderingen op verschillende locaties? Het whiteboard gedrukt op een outdoor magneetsticker rolt u eenvoudig op en is herplaatsbaar op alle vlakke metalen ondergronden. Ideaal voor als u veel onderweg bent!

Het materiaal waarop gedrukt wordt, is het outdoor magneetsticker materiaal met een dikte van 0,9 mm. Naast een ‘Eigen maat’ kunt u de magneetsticker ook in ieder gewenste vorm bestellen door voor ‘Eigen contour’ te kiezen. Het oprollen van de magneetsticker doet u met de magnetische kant naar binnen gekeerd.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: