0 producten € 0,00

X-banners bedrukken

  • Eigen aantal mogelijk
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
X-banners drukken

Kies een banner:

Kies hier de gewenste maat, de kwaliteit en met of zonder verlichting.

Kies het formaat:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope X-banners bedrukken

X-banners bedrukken

Wij bogen op jarenlange ervaring met het drukken van banners. Door handig in te spelen op het grote aantal banners dat we drukken, houden we de prijs voor u voordelig. Met onze geavanceerde machines en vakkundig personeel leveren we perfecte kwaliteit X-banners.

Laat u uw ontwerp pronken op een stevige en voordelige basic X-banner of gaat u liever voor de premium uitvoering? Onze X-banners zijn namelijk ook verkrijgbaar in een geanodiseerde aluminium variant in twee groottes. Niet alleen stevig, maar ook met een ongekend luxueuze uitstraling. En natuurlijk is een bedrukt spandoek bestellen, los of als complete set, eenvoudig.

Op zoek naar een banner met rollup systeem? Kijk dan bij onze rollup banners.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

X-banners drukken

X-banner basic


Bekijk instructievideo

Het frame van onze basic X-banners is gemaakt van stevig kunststof en is door de inklapbare poten zeer compact te maken. Dit maakt deze banners bij uitstek geschikt om mee te nemen.

Gewicht systeem Aantal voeten Bannertas
1,2 kg 3
1,3 kg 3
X-banners drukken

X-banner premium


Bekijk instructievideo

Het frame van deze premium X-banners bestaat uit met precisie geproduceerde duurzame onderdelen van geanodiseerd aluminium.

Gewicht systeem Aantal voeten Bannertas
0,77 kg 3
0,8 kg 3

Goed voor de portemonnee en het milieu

U bent al in het bezit van een X-banner, maar u wilt graag een nieuwe uiting? Een groot voordeel van deze banners is dat de doeken makkelijk te bestellen én te vervangen zijn. U heeft al een nieuw doek vanaf € 16,25! Op deze manier houden we niet alleen rekening met uw portemonnee, maar ook met het milieu.

Belangrijk om te weten

De doeken worden voorzien van 4 sterke ogen van metaal in de hoeken voor de bevestiging aan het frame. De ringen worden circa 5 cm vanaf de hoeken geplaatst. Plaats in dit gebied geen belangrijke gegevens.

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs- en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs- en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: