0 producten € 0,00
a3 menukaarten

Menukaart A3 drukken en bestellen

Een restaurant, of andere horecagelegenheid, kan niet zonder menukaarten. Van drankkaarten via kaarten voor desserts tot uitgebreide dinerkaarten: u vindt ze overal. Een menukaart dient niet alleen voor het informeren van de gasten, maar is ook hét visitekaartje van uw bedrijf. Met een menukaart A3 weet u zeker dat u goed voor de dag komt. Het A3 formaat - 29,7 x 42 cm - zorgt ervoor dat u geen ruimte te kort komt.

Gevouwen en ongevouwen A3 menukaarten

Voor de A3 menukaarten kiest u uit een gevouwen of een ongevouwen optie. De ongevouwen optie heeft u twee A3 zijden om uw gerechten aan te prijzen bij de gasten. Zijn deze twee pagina’s niet voldoende of heeft u behoefte aan meer? Een gevouwen A3 menukaart geeft u 4 A3 pagina’s en dus flink wat extra ruimte voor uw aanbod. Door het afwerken met een laminaat (mat of glans) geeft u de menukaart een extra bescherming en is de menukaart af te nemen met een licht vochtige doek. Of kies voor een materiaal dat volledig water- en scheurvast is. Zo weet u zeker dat de kaarten voor langere tijd mooi blijven!

Offset en digitale A3 menukaart

Bij Reclameland maken wij gebruik van verschillende druktechnieken. Twee van deze druktechnieken die bij een menukaart A3 worden gebruikt, zijn het offset drukken en digitaal printen. Bij het offset drukken wordt drukwerk gecombineerd gedrukt. Op deze manier kunnen grote oplages efficiënt en voordelig gedrukt worden. Voor de kleine(re) oplages wordt gebruik gemaakt van digitale printers. Deze printers printen iedere opdracht afzonderlijk. Het grote voordeel hiervan is dat er gekozen kan worden voor een eigen aantal. Hierdoor zit u dus niet vast aan vaste oplages.


Menukaart A3 maken en ontwerpen

Een menukaart A3 formaat is onder te verdelen in twee verschillende groepen: menukaarten met één vel/pagina en menukaarten met meerdere vellen/pagina’s. Maakt u uw ontwerp in een ontwerpprogramma buiten onze website om? Voor beide menukaarten kunt u uw ontwerp - volgens de aanleverspecificaties - opmaken en bij ons aanleveren. Heeft u nog geen ontwerp en geen mogelijkheid om dit via een professioneel opmaakprogramma op te maken? Voor de menukaarten die uit één pagina bestaan - gevouwen of ongevouwen - , kunt u gebruik maken van onze gratis online ontwerptool. In deze tool voegt u eenvoudig zelf logo’s, afbeeldingen en teksten toe om zo uw eigen menukaart te ontwerpen. Het ontwerpen van producten die bestaan uit meerdere pagina’s is in de tool niet mogelijk.