0 producten € 0,00

Duurzaam drukwerk

Bent u op zoek naar duurzaam drukwerk? Op deze pagina vindt u alle producten waarbij een duurzame(re) optie mogelijk is. Op deze manier kunt u op een bewuste manier en met oog voor de wereld, met een gerust hart uw drukwerk bestellen.

Reclameland & duurzaamheid

Duurzaamheid wordt voor veel mensen een steeds belangrijker thema. Ook bij Reclameland speelt het een grote rol in alle processen. Wilt u meer weten wat wij allemaal doen op het gebied van duurzaamheid? Op onze duurzaamheidspagina leest u er alles over!

Maar ook u kunt op een eenvoudige manier een steentje bijdragen. Voor vrijwel alle producten vindt u tussen de materialen ook groenere en meer duurzame optie. Hetzelfde product, dezelfde kwaliteit, maar dan duurzamer.

Duurzame papiersoorten

Een voorbeeld hiervan zijn de visitekaartjes. Een populair product waarvan soms vele duizenden tegelijkertijd worden besteld. Kies hierbij eens voor de duurzame papiersoorten als recyclingpapier, biotop of PaperWise. Dit zijn allemaal papiersoorten die van oud papier of van afvalhout gemaakt zijn. Veel van deze papiersoorten kunt u ook kiezen bij de flyers, folders of ansichtkaarten.

Duurzaam plaatmateriaal

Ook voor het plaatmateriaal zijn duurzamere alternatieven. Zo is massief karton en re-board ontzettend stevig en er wordt direct, haarscherp, op de plaat geprint. Het grote verschil met andere materialen is dat het materiaal in zijn geheel te recyclen is. Van het re-board kunnen zelfs hele bouwpakketten gemaakt worden. Voorbeelden hiervan zijn de re-board kubussen en de re-board statafel.

Verpakkingen die herbruikbaar zijn

Om de vele pakketjes verstuurd worden, toch nog een enigszins groen karakter te geven, kunt u kiezen voor een duurzamere verpakking. Denk aan de verzenddozen en de kartonnen enveloppen. Deze materialen kunnen heel goed gerecycled worden en dus opnieuw gebruikt.

Drukwerk bij dé online drukkerij Reclameland

Alle producten op deze pagina zijn duurzaam of hebben een duurzamere optie waar u uit kunt kiezen. Wanneer het een product betreft dat gemaakt wordt van papier, dan zijn de papiersoorten 80 gram recyclingpapier, 170 gram recyclingpapier, 300 gram recyclingpapier, 90 gram biotop, 300 gram biotop, 300 gram krafkarton en 300 gram PaperWise duurzame(re) keuzes. Voor de overige producten geldt dat de papier of kartonnen opties gezien kunnen worden als duurzaam.

Reclameland BV is een online drukkerij. Professionaliteit staat bij ons voorop. Zo werken we met de beste offset en digitale drukpersen en buigen onze medewerkers veelal op jarenlange ervaring. Drukwerk leveren we dan ook altijd in hoogwaardige kwaliteit. Reclameland is met een uitstekend logistiek netwerk dé nummer 1 online drukwerk leverancier.