0 producten € 0,00

Affiches drukken

De mooiste affiches drukken doet u natuurlijk bij Reclameland! Verkrijgbaar op alle populaire formaten en meer, keuze uit verschillende papiersoorten en altijd volledig full colour bedrukt. Een affiche bestellen voor thuis aan de muur of als een grote oplage als onderdeel van een grootse marketingcampagne? Bij ons slaagt u altijd.

Met een levertijd van 4 werkdagen hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. De affiches toch sneller nodig? Met de optie spoed is de levering al de volgende werkdag!

Meer informatie

  • Grote én kleine oplage, vanaf 1 stuks
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
posters bedrukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop affiches drukken bij Reclameland

affiches drukken

Uw affiches drukken wij bij Reclameland in onze eigen productiehal. Dit zorgt voor lage prijzen, de beste kwaliteit en altijd een razendsnelle levering. Zo laat u 50 affiches drukken voor slechts €40,-. En dan wordt uw bestelling ook nog eens gratis verzonden. Onmisbaar om een campagne, een onderneming of een product of dienst zichtbaar te maken. Waar u het drukwerk ook voor wilt gebruiken: wij zorgen voor de mooiste affiches.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Alle populaire formaten en meer

Affiches worden gedrukt op verschillende formaten. Rechthoekig of vierkant, staand of liggend: bij ons kan het allemaal. Zo vindt u bij ons affiches op populaire formaten als het A2-formaat, A1-formaat en B2-formaat. Is zo’n standaard formaat nou niet waar u naar op zoek bent? Dan kunt u met de optie ‘Eigen maat’ kiezen voor uw eigen afmetingen.

A-formaten vergelijking

posters a-formaten vergelijken

B-formaten vergelijking

posters b-formaten vergelijken

ABRI-formaten vergelijking

posters abri-formaten vergelijken

Papiersoorten voor affiches

Er zijn verschillende papiersoorten waarop wij affiches drukken. Met de maar liefst zes mogelijke opties vindt u altijd het materiaal dat past bij uw wensen en uitstraling. Mede door de zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn mc-papiersoorten erg populair. Dit gestreken papier zorgt dat uw ontwerp altijd haarscherp op het affiche wordt gedrukt. Ook de grotere oplages zijn hierbij zeer gunstig geprijsd.

Wilt u een foto op een affiche afdrukken? Dan zijn 240 grams mat photo en 240 grams gloss photo goede opties. Dit speciale populair is gemaakt voor het afdrukken van de mooiste foto’s. Hier komen de kleuren van uw foto optimaal naar voren voor een zeer kleurrijk en gedetailleerd eindresultaat.

Affiche voor buiten

Wilt u het drukwerk buiten gebruiken? Laat dan uw affiches drukken op het blueback papier. Dit materiaal is water- en weerbestendig en kan dus ook goed buiten opgehangen worden. Daarbij maakt de ruwe blauwe achterkant het plakken en lijmen van de affiches erg makkelijk.

Eigen ontwerp op een affiche drukken

Door de grootte heeft u op een affiche veel ruimte voor een eigen ontwerp. Gratis een ontwerp maken? Dat kan in onze online ontwerptool. Hier voegt u eenvoudig uw eigen foto’s, logo’s en teksten toe om zo de mooiste ontwerpen te maken en te laten drukken. Uitgebreide grafische kennis is niet nodig, iedereen kan hier aan de slag!

Heeft wel al een drukklaar bestand? Deze uploadt u eenvoudig tijdens het bestelproces. Belangrijk bij het ontwerpen is dat u de werktekening of template bij de hand houdt. Hierin vindt u namelijk alle maten en marges waarmee u dient te werken voor het laten drukken van de affiches. Zo bent u verzekerd van het mooiste eindresultaat!

promotie drukwerk

Meer promotie drukwerk

We bieden veel meer promotioneel drukwerk aan. Zeker weten dat uw product alle aandacht trekt! Bijvoorbeeld: