0 producten € 0,00

Bouwhek
spandoeken drukken

Opvallen met een bouwhekspandoek? Speciaal op maat gemaakt voor de meest gangbare bouwhekken en gedrukt op stevig 510 grams bisonyl of 310 grams winddoorlatend meshdoek.

Volledig full colour en altijd voorzien van ogen rondom!

Start met bestellen »

  • Keuze uit 2 materialen
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending

Spandoeken maken op een ander formaat? Ook daarvoor kunt u bij Reclameland terecht.

bouwhekspandoeken drukken

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope bouwhekspandoeken bedrukken

bouwhekspandoek drukken

Opvallen op opvallende plaatsen. U kunt het simpel doen met full colour gedrukte bouwhekspandoeken die u makkelijk kunt bevestigen aan uw bouwhek. U heeft keuze uit twee materiaalsoorten. Niet wind doorlatend bisonyl 510 grams, of wind doorlatend 310 grams meshdoek. Belangrijk om te weten: bij stormkracht is geen enkel doek te gebruiken, ook meshdoek niet. Op zoek naar andere afwerkingen? Kijk dan bij onze banners / spandoeken.

Alle bouw- en dranghekspandoeken worden standaard om de 50 cm voorzien van transparante kunststof ogen. Deze ogen zijn sterker dan metalen ogen en kunnen niet roesten. Hierdoor komen er geen bruine strepen op het doek. En, doordat ze transparant zijn, vallen ze niet op in uw print, voor een strak resultaat.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bedrukt bouwhekspandoek

Een bouwhekspandoek heeft bij ons de afmeting 338 x 174 cm. De doeken zijn voorzien van transparante kunststof ogen om de 50 cm. U kunt het doek bevestigen met witte tie-wraps, die uiteraard standaard worden bijgeleverd.

Verschillende bouwhekspandoek materialen

Spandoeken materiaal

Standaard spandoek
510 grams bisonyl is de populairste optie en wordt veel gekozen voor drukwerk voor buiten. Een zware geweven kwaliteit die zeer sterk is en de kleuren van uw afbeelding prachtig laat uitkomen. Bij een dubbelzijdige bedrukking gebruiken we 610 grams bisonyl.

Winddoorlatend meshdoek
310 grams winddoorlatend meshdoek is voor plekken waar veel wind staat. Er zitten gaten in het doek waar de wind door heen kan. Belangrijk om te weten: bij stormkracht is geen enkel doek te gebruiken, ook meshdoek niet.

Bouwhekspandoek afwerking

Dranghekspandoek afwerking

Omzomen + ogen en tie wraps
Alle kanten van de dranghekspandoeken worden bij Reclameland gezoomd. Tevens worden de doeken voorzien van ringen. De ringen hebben een buitendiameter van 25 mm en een binnendiameter van 12 mm. Hierbij kan er gekozen worden voor:

  • ogen om de 20 cm
  • ogen om de 30 cm
  • ogen om de 40 cm
  • ogen om de 50 cm
outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: