0 producten € 0,00

Dranghek
spandoeken bedrukken

  • Keuze uit 2 materialen
  • Vandaag besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending
dranghekspandoek drukken

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope dranghekspandoeken drukken

dranghekspandoek drukken

Val op met full colour gedrukte spandoeken van Reclameland. U bevestigt ze makkelijk aan uw dranghek. U kunt kiezen uit twee verschillende materiaalsoorten. Niet winddoorlatend bisonyl 510 grams, of winddoorlatend 310 grams meshdoek. Belangrijk om te weten: bij stormkracht is geen enkel doek te gebruiken, ook meshdoek niet. Op zoek naar andere afwerkingen? Kijk dan bij onze banners / spandoeken.

Alle dranghekspandoeken zijn standaard om de 50 cm voorzien van transparante kunststof ogen. Deze variant is sterker dan metalen ogen en een groot voordeel is dat ze niet kunnen roesten. Dit voorkomt bruine strepen op het doek. En, doordat ze transparant zijn, vallen ze niet op in uw print, voor een strak resultaat.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bedrukt dranghekspandoek

Ons dranghekspandoek heeft het formaat 215 x 73 cm. Ook deze doeken zijn voorzien van transparante kunststof ogen om de 50 cm en u krijgt de witte tie-wraps er altijd gratis bij.

Verschillende dranghekspandoek materialen

Spandoeken materiaal

Standaard spandoek
510 grams bisonyl gebruiken we standaard voor spandoeken. Dit is een zware geweven kwaliteit die zeer sterk is en de kleuren van uw afbeelding mooi laat uitkomen. Kiest u voor een dubbelzijdige bedrukking dan gebruiken we 610 grams bisonyl.

Winddoorlatend meshdoek
310 grams winddoorlatend meshdoek is geschikt voor plekken waar veel wind staat. Door de gaten in het doek kan de wind er doorheen. Belangrijk om te weten: bij stormkracht is geen enkel doek te gebruiken, ook meshdoek niet.

Dranghekspandoek afwerking

Dranghekspandoek afwerking

Omzomen + ogen en tie wraps
Alle kanten van de dranghekspandoeken worden bij Reclameland gezoomd. Ook plaatsen we in het spandoek 4 transparante kunststof ogen. Het voordeel van hiervan is dat ze sterker zijn dan metalen ogen en dat ze niet roesten. De ringen hebben een buitendiameter van 25 mm en een binnendiameter van 12 mm. Hierbij kan er gekozen worden voor:

  • ogen om de 30 cm
  • ogen om de 50 cm
outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: