0 producten € 0,00

Dranghek
spandoeken bedrukken

Val op met een dranghekspandoek van Reclameland! Wij maken het speciaal op maat, zodat het direct op de meest gangbare dranghekken gehangen kan worden. Gedrukt op stevig en weersbestendig 510 grams bisonyl of 310 grams winddoorlatend meshdoek.

Volledig full colour en rondom voorzien van ogen!

Start met bestellen »

  • Keuze uit 2 materialen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bij Reclameland laat u ook eenvoudig spandoeken drukken op andere formaten

dranghekspandoek drukken

Kies een type dranghekspandoek:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies spandoek afwerking:

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope dranghekspandoeken drukken

dranghekspandoek drukken

Val op met full colour gedrukte dranghekspandoeken van Reclameland. U bevestigt ze makkelijk aan uw dranghek. Naast de enkelzijdig bedrukte dranghekspandoek kunt u ook kiezen voor een dubbelzijdige dranghekdoek. Kiest u voor de tweede optie dan is uw boodschap aan beide zijdes van het dranghek zichtbaar! U kunt kiezen uit twee verschillende materiaalsoorten. Niet winddoorlatend bisonyl 510 grams, of winddoorlatend 310 grams meshdoek. Belangrijk om te weten: bij stormkracht is geen enkel doek te gebruiken, ook meshdoek niet. Op zoek naar andere afwerkingen? Kijk dan bij onze banners / spandoeken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Bedrukt dranghekspandoek

Ons enkelzijdig bedrukte dranghekspandoek is te bestellen in het formaat 215 x 73 cm. Daarnaast is het ook mogelijk om deze te bestellen op een formaat naar keuze. Het dubbelzijdig bedrukte dranghekspandoek is te bestellen in het standaardformaat van 242 x 155 cm.

Verschillende dranghekspandoek materialen

Spandoeken materiaal

Bisonyl
510 grams bisonyl gebruiken is een populair materiaal als het om drukwerk voor buiten gaat. Dit is een zware geweven kwaliteit die zeer sterk is en de kleuren van uw afbeelding mooi laat uitkomen. Kiest u voor een dubbelzijdige bedrukking dan gebruiken we 610 grams bisonyl.

Winddoorlatend meshdoek
310 grams winddoorlatend meshdoek is geschikt voor plekken waar veel wind staat. Door de gaten in het doek kan de wind er doorheen. Belangrijk om te weten: bij stormkracht is geen enkel doek te gebruiken, ook meshdoek niet.

Dranghekspandoek afwerking

Dranghekspandoek afwerking

Omzomen + ogen en tie wraps
Alle kanten van de dranghekspandoeken worden bij Reclameland gezoomd. Tevens worden de doeken voorzien van ringen. De ringen hebben een buitendiameter van 25 mm en een binnendiameter van 12 mm. Hierbij kan er gekozen worden voor:

  • ogen om de 20 cm
  • ogen om de 30 cm
  • ogen om de 40 cm
  • ogen om de 50 cm
outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: