0 producten € 0,00

Gevouwen rouwkaarten drukken en printen

  • Altijd snel geleverd
  • Optioneel met enveloppen
  • Gratis verzending
gevouwen rouwkaarten drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een vouwwijze:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Gevouwen rouwkaarten bestellen

gevouwen rouwkaarten

Voor rouwkaarten drukken heeft Reclameland een speciale service. Uw rouwkaarten moeten natuurlijk goed gedrukt en snel afgeleverd worden. Daarom geven wij rouwkaarten altijd voorrang in onze drukprocessen. Al onze rouwkaarten worden met de express-service van DHL verzonden, zodat u de gedrukte rouwkaarten zo snel mogelijk ontvangt.

Altijd de snelste levering

Als u vandaag voor 15.00 uur bestelt, dan heeft de rouwkaarten de volgende werkdag al voor 12.00 uur in huis. Veel van onze producten kunnen ook op zaterdag worden geleverd. Indien mogelijk, dan is deze optie in het bestelproces te kiezen.

Neem gerust contact met ons op als u de opmaak van uw rouwkaart niet zelf kunt verzorgen. Wij adviseren en helpen u graag met de opmaak.

Zie ook onze ongevouwen rouwkaarten.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Afgewerkt naar uw wensen

Onze gevouwen rouwkaarten zijn op zowel A5 als A6 formaat beschikbaar. U kunt kiezen voor een full colour bedrukking of de optie waarbij één zijde zwart-wit bedrukt wordt en de andere zijde full colour. Met de keuze uit maar liefst 12 verschillende papiersoorten stelt u zelf eenvoudig een rouwkaart samen die bij u past.

Belangrijk om te weten: Onze gevouwen rouwkaarten kunnen plano/gerild (ongevouwen) worden geleverd. Dit wordt gebaseerd op verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de looprichting van het papier, formaat en oplage. Hierin is op voorhand geen keuze te maken.

rouwenveloppen

Rouwenveloppen als optie

Bij een striplocksluiting zit er een plaklaag op de sluitklep van de envelop. Door de beschermstrip eraf te trekken komt de plaklaag tevoorschijn en kunt u de envelop sluiten.