0 producten € 0,00

Grote ronde stickers drukken en printen

De grote ronde stickers van Reclameland zijn beschikbaar in veel verschillende formaten. Deze formaten kunnen gedrukt worden op wel 9 verschillende materiaalsoorten! Met zoveel combinaties zit er altijd een sticker tussen die op uw wensen aansluit.

Onze grote ronde stickers zijn makkelijk te bestellen en makkelijk op veel verschillende ondergronden te plakken.

Start met bestellen »

  • Verschillende formaten beschikbaar
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Op zoek naar een rechthoek? Kijk dan bij onze andere stickers.

grote ronde stickers drukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Grote ronde stickers drukken

grote ronde stickers drukken

Onze ronde stickers zijn voor oneindig veel doeleinden te gebruiken. Til uw campagne naar een hoger niveau door het gebruik van stickers, kondig uw uitverkoop aan met ronde raamstickers of label uw verpakkingen met uw eigen logo: met een ronde sticker van Reclameland laat u zeker een goede indruk achter.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

De stickers worden los geleverd. Hierdoor kunnen wij ze efficiënter versturen en heeft u uw bestelling snel in huis. Heeft u ze zo snel mogelijk nodig? Bestellen in spoed is mogelijk.

Uw grote stickers worden gedrukt op 1 van onze Durst printers. Naast een eigen maat kunt u ook kiezen om de grote sticker in een eigen contour te laten produceren. En dit alles voor een zeer scherpe prijs en een snelle levertijd. Veel combinaties zijn ook in spoed te bestellen, waarmee u de grote stickers de volgende dag al in huis kunt hebben.

Verschillende materialen

U kunt kiezen uit maar liefst 9 verschillende stickermaterialen. Elk materiaal heeft zijn voordelen! Hieronder vindt u een overzicht met meer informatie per materiaalsoort.

Quickmount stickers

Quickmount stickers zijn speciaal gemaakt voor bevestiging op glas. Het monteren van quickmount stickers gaat een stuk eenvoudiger dankzij niet zichtbare, hele kleine gaatjes in het materiaal. Hierdoor behoren luchtbellen onder de sticker tot het verleden. Plakken hoeft ook niet met water en zeep te gebeuren.

Quickmount stickers zijn tijdens het plakken herpositioneerbaar. Dat wil zeggen dat als de sticker niet direct goed hangt hij even weer los kan worden gehaald. De gebruikte inkten zijn UV- en watervast.

Let op: deze stickers zijn niet geschikt voor buitengebruik.

Meer informatie

Magneetstickers

Magneetstickers kunnen voor veel tijdelijke promotiedoeleinden worden gebruikt. Tijdelijke reclame op uw auto? Als waarschuwing op een machine? Onze magneetstickers kunnen gemakkelijk worden toegepast op iedere metalen ondergrond.

Het materiaal is 0,3 mm dik en wordt rechtstreeks bedrukt met UV inkt. Deze is kleurvast, weerbestendig en kan worden afgenomen met een vochtige doek.

Meer informatie

Outdoor stickers

Groot formaat outdoor stickers zijn uitstekend geschikt voor buitengebruik, de inkten zijn water- en UV-bestendig. Belangrijk om te weten is dat outdoor stickers geen breeklijn hebben op de achterzijde.

Voor outdoor stickers op groot formaat maken we onderscheid tussen basic en premium materiaal. Hieronder leest u het verschil.

Meer informatie

  • Basic outdoor stickers zijn van een monomeer kwaliteit. Monomeer stickers zijn voornamelijk geschikt voor kortdurend gebruik. Na enkele maanden zal er bij monomeer stickers enige krimp optreden.
  • Premium outdoor stickers zijn van een polymeer kwaliteit. Polymeer stickers zijn kwalitatief hoogwaardiger dan monomeer stickers, ze krimpen minder en zijn daardoor ook geschikt voor langdurig gebruik.

We kunnen uw grote ronde stickers verder afwerken. De stickers kunnen voorzien worden van enkelzijdig glans- of mat laminaat, waardoor de sticker en de print beter beschermd zijn tegen krassen en beschadigingen. Een anti-slip laminering is ook mogelijk zodat de stickers gebruikt kunnen worden als vloersticker! Onze magneetstickers zijn zelfs af te werken met een whiteboard laminaat.

stickers

Meer stickers

We bieden veel meer verschillende soorten stickers aan. U kunt bij Reclameland ook terecht voor: