0 producten € 0,00

Kioskvlaggen bedrukken

Val op met uw merk of slogan met de kioskvlaggen van Reclameland. Wij printen uw driehoeksvlag full colour op sterk polyester vlaggendoek. Kies het gewenste formaat en zie meteen onze verrassend lage prijs!

  • Keuze uit 3 formaten
  • Met of zonder vlaggenstok
  • Gratis verzending
kioskvlaggen bedrukken

Kies een formaat vlag:

Kies voor compleet systeem of alleen een vlag:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope kioskvlaggen bedrukken

Kioskvlag bestellen? Onze kioskvlaggen kan u zowel binnen als buiten ophangen. Met regelmaat zien we onze kioskvlaggen terug als ijscovlaggen, maar ook bij bioscopen en kiosks hangen ze geregeld aan de gevel. Ze worden dan ook weleens gevelvlaggen voor aan de winkelpui genoemd.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kioskvlaggen ontwerpen

Uw eigen kioskvlag ontwerpen? In onze gratis online ontwerptool maakt u heel eenvoudig uw eigen kioskvlag. In de tool kunt u uw eigen logo, afbeelding of tekst toevoegen en zo meteen uw kioskvlag maken. Even uploaden, bestellen en klaar alweer!

Materiaal kioskvlaggen

vlaggendoek

Vlaggendoek

Enkelzijdige kioskvlaggen bedrukken we op 110 grams polyester (winddoorlatend) vlaggendoek. Dit doek heeft een doordruk van 95% wat betekent dat de afbeelding aan de andere kant duidelijk en in spiegelbeeld zichtbaar is. Het winddoorlatende doek is beter bestand tegen harde wind.

spandoek

Spandoek

Dubbelzijdig bedrukte kioskvlaggen maken we op 610 grams scheurvast spandoek. Een zware, geweven kwaliteit van PVC die zeer sterk is en de kleuren van uw afbeelding prachtig laat uitkomen. Ook onze dubbelzijdig bedrukte spandoeken maken wij van dit materiaal.

Kioskvlaggen bestellen en afwerken

De kioskvlag maken we zo dat deze de vorm heeft van een driehoek waarbij de langste schuine zijde tegen de stok aanhangt. Bij enkelzijdige vlaggen is deze zijde afgewerkt met een band waar we bovenin een lus bevestigen en onderaan een koord. Dubbelzijdige vlaggen hebben een band waar de stok doorheen kan. Zo kan u de vlag eenvoudig ophangen aan de stok en uithangen. Desgewenst bestelt u bij uw vlag een gevelstok en gevelstokhouder mee. Handig!

Tips voor gebruik kioskvlag

Om maximaal gebruik te kunnen maken van uw kioskvlag is het belangrijk dat u de vlag op de juiste manier gebruikt. Wij raden aan om de vlag iedere avond naar binnen te halen. Waait het harder dan windkracht 6? Dan is het ook verstandig om de vlag naar binnen te halen. Zo voorkomt u blijvende schade aan de vlag en de opdruk. De vlag kan plat of opgerold opgeborgen worden. Zorg ervoor dat er geen vouwen in de vlag komen. Deze vouwen blijven zichtbaar en kunnen beschadigingen aan de inkten veroorzaken.

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: