0 producten € 0,00

Verkiezingsborden bedrukken

Meer informatie

  • Eigen formaat mogelijk
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons ander verkiezingsdrukwerk.

verkiezingsborden bedrukken

Goedkope verkiezingsborden bestellen

verkiezingsborden bedrukken

Deze week nog campagne voeren? Bestel vandaag nog één van onze verkiezingsproducten en uw campagne kan beginnen! Denk aan sandwichborden voor lantaarnpalen of spanframes langs grote openbare wegen. Alles is mogelijk.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

We begrijpen dat u uw product zo snel mogelijk in huis wil hebben. Daarom ontvangt u veel producten al binnen 4 of zelfs 2 werkdagen in huis! Maak uw campagne tot een succes en win stemmen met ons drukwerk voor de verkiezingen.

spanframes

Spanframes

Spanframes zet u eenvoudig neer in een weiland of hangt u aan een muur. Onze sterke frames zijn in elk formaat verkrijgbaar, met of zonder voet en ophangstukken. Ideaal!

Meer informatie

sandwichborden

Sandwichborden

Sandwichborden bevestigt u aan elkaar waarbij in het midden een paal staat. Denk aan een verkeersbord, lantaarnpaal of vlaggenmast. Dat wordt opvallen langs de straat!

Meer informatie

raamborden

Raamborden

Immoborden maken we van 5 mm dik kanaalplaat. Het plaatmateriaal is licht van gewicht, maar zeer stevig. Onze raamborden zijn dan ook perfect om te bevestigen aan een raam op bijvoorbeeld een bovenverdieping.

Meer informatie.

tuinborden

Tuinborden

Tuinborden bedrukken we rechtstreeks op het materiaal dibond of forex. Hiermee behalen we altijd het mooiste resultaat. Uiteraard zijn de inkten water- en UV-bestendig.

Meer informatie

outdoor en sign

Meer outdoor en sign drukwerk

We bieden veel meer outdoor en sign drukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: