0 producten € 0,00

Waardecheque op papier maken

Altijd gedrukt op ons meest stevige papier en te bestellen in zowel standaard formaten als in een eigen maat. Helemaal naar eigen wens samen te stellen dus!

Meer informatie

  • 12 verschillende papiersoorten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
Waardecheque op papier drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Zelf een waardecheque maken

Zelf geldcheque maken

Een waardecheque, of ook wel waardebon, kan op veel verschillende manier ingezet worden. Symbolisch om te laten zien dat er bijvoorbeeld een bepaald bedrag is opgehaald voor een goed doel. Maar het kan ook daadwerkelijk een waarde hebben. Bijvoorbeeld als tegoedbon voor een etentje of een dagje uit. U kunt er alle kanten mee op! Belangrijk bij zo’n cheque is dat deze uniek en herkenbaar is. Bij Reclameland zorgt u op een snelle en eenvoudige manier voor een uniek ontwerp voor uw eigen waardecheque.

Waardecheque drukken

Voor het drukken van de waardecheque op papier heeft u keuze uit maar liefste 12 verschillende papiersoorten. Het zijn papiersoorten met ieder een eigen uitstraling en unieke kenmerken. Maar 1 dingen hebben de papiersoorten wel gemeen: het zijn allemaal stevige papiersoorten met een luxe uitstraling. Via onze digitale of offset drukpersen - afhankelijk van de oplage - wordt uw ontwerp haarscherp op het papier gedrukt.

Houd er rekening mee dat papieren waardecheques met een glans of mat laminaat niet goed meer beschrijfbaar zijn. Zonder een laminaat zijn alle verschillende papiersoorten gemakkelijk met pen of potlood te beschrijven. Handig om op het laatste moment nog een geldbedrag of een naam toe te voegen aan de cheque.

Online waardecheque maken

Voor de waardecheque levert u uw eigen ontwerp aan. Dit kunt doen door een eigen ontwerp te maken in een opmaakprogramma. Heeft u zelf geen opmaakprogramma? Geen enkel probleem! Via onze gratis ontwerptool kunt aan de slag met foto’s, afbeeldingen, logo’s en teksten. Zo heeft u snel en heel eenvoudig in een handomdraai uw eigen waardecheque ontworpen!

Gratis verzending voor al ons drukwerk.