0 producten € 0,00

Waardecheque maken en drukken

Van groot tot klein en van papier tot stevig plaatmateriaal: bij Reclameland bestelt u eenvoudig en drukken wij snel uw waardecheque met eigen ontwerp!

Meer informatie

  • Ruime keuze materiaalsoorten
  • Verschillende formaten
  • Gratis verzending
waardecheque maken

Online waardecheque maken

grote waardecheque maken

Heeft u een mooi geldbedrag opgehaald voor een goed doel? Organiseert u een prijsvraag of een cadeau voor een vriend of collega? Of het nu vanuit een grote landelijke organisatie komt of juist vanuit het buurthuis om de hoek: het uitreiken van een cheque is altijd reden blije gezichten. Zorg dat zo’n uitreiking nog net iets persoonlijker wordt door een eigen cheque uit te reiken. Helemaal zelf ontworpen, dus u bepaalt zelf wat er op de grote waardecheque komt te staan. Een mooie foto? Een flink geldbedrag vermelden? Het is aan u wat wij voor u printen!

Zelf geldcheque maken

Bij Reclameland zijn er verschillende manier om uw eigen waardecheque te ontwerpen en te laten maken. Zo kunt u zelf uw kant-en-klare ontwerp aanleveren, maar ook via onze gratis online ontwerptool aan de slag. Foto’s, logo’s en teksten: het kan allemaal eenvoudig toegevoegd worden. Daarnaast heeft u de keuze uit 2 verschillende soorten waardecheques:

Waardecheque plaatmateriaal

Een grote waardecheque maken op plaatmateriaal? Dan kunt u kiezen uit foamboard (5 en 10 mm), re-board (10 en 16 mm) en forex (5 en 10 mm). Alle materialen zijn er stevige, ook bij de grotere formaten. Dit soort waardecheques zit vaak terug op televisie of bij grotere evenementen. Prijzen kunnen uitgereikt worden of gelddonaties naar bijvoorbeeld een goed doel. De waardecheque vertegenwoordigt in dat geval een symbolische waarde. Het plaatmateriaal kan in ieder formaat - binnen de maximale marges - en in nagenoeg iedere vorm geleverd worden. In combinatie met uw eigen ontwerp zorgt dit voor een unieke waardecheque.


Klik hier om direct aan de slag te gaan met het bestellen van een waardecheque op plaatmateriaal!


Grote waardecheque printen op papier

Een andere optie is om uw waardecheque op papier te laten drukken. Dit is met name handig als het om grotere aantallen gaat of wanneer de cheques bijvoorbeeld per post verstuurd worden. Het papier dat voor de waardecheques gebruikt wordt is stevig en dik papier. Op deze manier heeft u (en de ontvanger) een luxe en persoonlijke waardecheque in handen. Naast de vele standaard formaten kunt u ook eenvoudig kiezen voor een eigen formaat. En ook hierbij levert u uw eigen ontwerp aan.


Klik hier om direct aan de slag te gaan met het bestellen van een waardecheque van papier!


Gratis verzending voor al ons drukwerk.