0 producten € 0,00

Grote waardecheque op plaatmateriaal

De waardecheques van Reclameland worden gedrukt op stevig plaatmateriaal, zijn voordelig en eenvoudig te bestellen met een snelle levering.

Meer informatie

  • 6 verschillende materiaalsoorten
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
grote waardecheque op plaatmateriaal

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Online waardecheque maken

Zelf geldcheque maken

Op televisie en bij grote evenementen ziet u ze regelmatig voorbij komen: grote borden met daarop vaak geldbedragen. De waardecheques vertegenwoordigen een bepaalde waarde en worden zo symbolisch uitgereikt. Het kan gaan om een geldbedrag dat is opgehaald voor een goed doel, maar ook bijvoorbeeld een gewonnen prijs. Bij Reclameland zit u niet vast aan een bepaald ontwerp of formaat. U bepaalt namelijk helemaal zelf wat er gedrukt wordt. En met een compleet eigen ontwerp zorgt u direct voor een extra persoonlijke touch.

Waardecheque op plaatmateriaal

De grotere exemplaren worden meestal gemaakt van stevig plaatmateriaal. Het plaatmateriaal is een stuk sterker dan bijvoorbeeld papier. En zeker bij de grotere formaten is dat een stuk praktischer bij een uitreiking. Steviger wil niet direct zeggen dat het materiaal heel zwaar is. Zo is foamboard bijvoorbeeld licht van gewicht en hierdoor erg geschikt voor de grotere formaten. Dit geldt ook voor re-board, dat ook nog eens een duurzame optie is. Het karton - waar het re-board uit bestaat - is namelijk gemakkelijk te recyclen. Een andere goede optie, is het forex. Een stevig plaatmateriaal dat ook voor langere tijd mooi blijft en ook nog eens water- en weersbestendig is.

U kunt bij Reclameland niet alleen een waardecheque maken op plaatmateriaal, maar een waardecheque gedrukt op papier kan natuurlijk ook.

Zelf een ontwerp maken

Wilt u uw eigen ontwerp maken, maar heeft u geen professionele opmaakprogramma’s op uw computer? Dan kunt u aan de slag met onze gratis online ontwerptool. U voegt zelf eenvoudig teksten, logo’s en foto’s toe. Zo maakt u op een eenvoudig manier uw eigen ontwerp.

Wilt u achteraf bijvoorbeeld een geldbedrag invullen? Dan kunt u het beste niet kiezen voor een afwerking met glans of mat laminaat. Dit laminaat is namelijk niet goed beschrijfbaar. Het whiteboardlaminaat is te beschrijven met een whiteboardmarker. Zonder extra afwerking kan dat ook met een gewone stift.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.