0 producten € 0,00

Foamboard bedrukken

  • Kies eigen formaat
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
foamboard bedrukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop foamboard bedrukken

foamboard bedrukken

Laat foamboard bedrukken met uw ontwerp en val meteen op of bestel een foto op foam voor een verbluffend mooi resultaat. Net als ons massief karton is foam, ook wel bekend als schuim, bijzonder veelzijdig en voor vele toepassingen goed geschikt.

Foamboard bestellen

Foam bedrukken is ook uitermate geschikt voor het groot afdrukken van uw favoriete foto’s. En mocht u uw onderzoeksresultaten willen presenteren, dan vestigt u met stijl de aandacht op uw belangrijkste bevindingen. Voor zowel een foto op foamboard als het inzetten van zakelijk gebruik, met foam kan ‘t allemaal!

Foamborden printen

Met onze UV flatbed printer gaan we printen op foam. Deze manier van printen zorgt altijd voor het beste resultaat. Handig om te weten is dat onze foamboards geschikt zijn voor binnengebruik en jarenlang gebruikt kunnen worden. Een foamboard maken en foamboard bedrukken is dan ook een goede investering.

Materiaal foamboard

Uw bestelling verzenden wij met grote zorg. Voorzien van stevig verpakkingsmateriaal arriveert uw bedrukte foamboard in goede orde op uw adres. Ons foamboard is 5 of 10 mm dik PVC schuim, zowel enkel- als dubbelzijdig te printen en heeft een zachte kern met aan beide zijden een witte papieren backing waarop geprint wordt. Belangrijk om te weten is dat witte gedeelten in uw afbeelding niet bedrukt worden op het materiaal.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Opties voor foamboard

Gaat u foamborden bestellen? Dan kunt u uit vele opties kiezen. Deze opties verschijnen na het selecteren van enkele mogelijkheden en het klikken op de bijbehorende prijs. Foamborden bedrukken en bestellen was nog nooit zo makkelijk.

boorgaten

Boorgaten

Als u het plaatmateriaal aan de wand wil bevestigen, kunnen wij de boorgaten alvast voor u maken. U heeft de keuze uit 2 of 4 boorgaten per plaat. Als u kiest voor 2 boorgaten, dan plaatsen wij deze in de bovenste 2 hoeken van de plaat. De boordiameter is 5 mm en de randafstand 20 mm. U hoeft in uw drukbestand de boorgaten niet aan te geven. Let op: deze boorgaten zijn niet geschikt voor onze afstandhouders en zuignappen.

Ronde hoeken

Als u het plaatmateriaal net dat beetje extra uitstraling wilt geven dan kunnen wij ronde hoeken aanbrengen.

afstandhouders

Foamboard ophangen met afstandhouders

Als u het plaatmateriaal op een luxe wijze wil bevestigen aan de wand, kunnen wij afstandhouders meeleveren. Voor het bevestigen van de houders voorzien wij uw plaatmateriaal van 8 mm boorgaten waarbij u per plaat 4 afstandhouders ontvangt. Door deze houders bedraagt de afstand van de plaat tot de muur 19 mm. De afstandhouder hebben we in 3 kleuren:

zuignappen

Foamboard ophangen met zuignappen

Zuignappen zijn erg geschikt om plaatmateriaal op te hangen aan glas of een andere gladde ondergrond zonder te hoeven boren. Voor het bevestigen van de nappen voorzien wij uw plaatmateriaal van 8 mm boorgaten. Onze zuignappen zijn transparant en 4 cm in doorsnede. Voor zware en grote platen raden we altijd 4 zuignappen aan.

dubbelhaken

Foamboard ophangen met dubbelhaken

U hangt uw plaatmateriaal eenvoudig aan het plafond of uw beursstand met onze metalen dubbelhaken. Desgewenst bestelt u systeemplafondclips mee, zodat u de haken eenvoudig ophangt aan uw systeemplafond. Voor het bevestigen van de haken voorzien wij uw plaatmateriaal van 5 mm boorgaten. De dubbelhaken hebben we in 4 lengtes:

ophangplaten

Foamboard ophangen met ophangplaten

Met onze ophangplaten bevestigt u plaatmaterialen aan de muur waarbij u het plaatje in uw eigen muur boort. U kunt kiezen uit verschillende formaten ophangplaten. Hoe groter het formaat van de plaat, des te groter de draagkracht.

standaard

Foamboard neerzetten en ophangen met standaard

Met onze uitklapbare standaard zet u uw plaatmateriaal eenvoudig neer. Deze standaard is daarnaast voorzien van een ophangmechanisme, zodat u de plaat makkelijk aan de wand kan hangen.

standaard

Foamboard opplakken met plakstrook

U plakt uw foamboard makkelijk op bijvoorbeeld een beurswand met een plakstrook. Dit wordt vaak voor tijdelijke doeleinden gedaan.

De ophangmaterialen worden los bij uw bestelling geleverd. Let bij het bestellen en bevestigen goed op of de ophangmaterialen het gewicht van het plaatmateriaal aan kunnen. Reclameland is alleen verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindgebruik van het product.

Inkepingen bij eigen contour

Bij contour gesneden materiaal kunnen bij scherpe hoeken kleine inkepingen ontstaan. Deze inkepingen zijn aan 1 zijde van het materiaal zichtbaar. Als u kiest voor een enkelzijdige bedrukking, komen deze uiteraard aan de achterkant van het materiaal.

Vergelijking van onze plaatmaterialen

We hebben verschillende plaatmaterialen in ons assortiment. Van 2 mm dik massief karton tot 10 mm dik foamboard. Ontdek onze 10 materiaalsoorten.

Geschikt voor buiten Max. formaat
Dibond 145 x 235 cm
145 x 195 cm
145 x 145 cm
Foamboard 145 x 195 cm
145 x 195 cm
Forex 145 x 235 cm
145 x 235 cm
145 x 195 cm
Golfkarton 145 x 195 cm
145 x 195 cm
Kanaalplaat 100 x 140 cm
Kraftboard 95 x 65 cm
Massief karton 100 x 150 cm
Plexiglas 200 x 145 cm
200 x 145 cm
200 x 145 cm
Re-board 235 x 155 cm
235 x 155 cm
Trespa 145 x 200 cm

Als u kiest voor eigen contour, dan is de maximum breedte en hoogte van de meeste materialen 2 cm kleiner dan genoemd in de tabel.