0 producten € 0,00

Tafelkaarten

Zorg met tafelkaarten dat uw gasten of bezoekers altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes, de lekkerste drankjes en de beste gerechten. Verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen, zodat u altijd een exemplaar vindt die bij u past! Daarnaast heeft u keuze uit maar liefst 12 verschillende luxe en stevige papiersoorten.

Standaard worden de tafelkaarten geleverd met vier werkdagen. Heeft het drukwerk haast? Met een spoedlevering worden de tafelkaartjes de volgende werkdag al geleverd!

Start met bestellen »

 • Eigen aantal mogelijk
 • Spoedlevering mogelijk
 • Gratis verzending
tafelkaarten drukken

Kies een formaat kaart:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Wat zijn tafelkaarten?

tafelkaarten printen

Een tafelkaart is een gevouwen product en zelfstandig kan blijven staan op bijvoorbeeld een bar of een tafel. Het wordt vooral veel gebruikt in de horeca. Zo kan het menu - of een gedeelte hiervan - eenvoudig uitgelicht worden. Is er bijvoorbeeld een dagmenu? Of wilt u specifieke gerechten of opties in de spotlights zetten? Dan is een tafelkaart ideaal! Maar ook als baliedisplay of op kantoor zeer geliefd. En wat te denken van een bijzonder kaartje? U maakt gegarandeerd indruk als u de tafelkaart gebruikt als bijvoorbeeld geboortekaartje of trouwkaart.

U ontvangt de tafelkaarten ongevouwen. Wel zijn ze in de juiste vorm gestanst en kunnen op die manier eenvoudig in elkaar geschoven worden.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Tafelkaarten printen op stevige papiersoorten

De tafelkaartjes printen wij alleen op de beste en extra stevige papiersoorten. Op die manier bent u verzekerd van een duurzaam en degelijk product. Alle papiersoorten waarop wij printen zijn voorzien van een FSC keurmerk. Dit keurmerk verzekert dat het papier afkomstig is van hout dat uit duurzaam beheerde bossen komt. U heeft de keuze uit maar liefst 11 verschillende papiersoorten. Hieronder vindt u alle papiersoorten op een rijtje:

 • 280 grams linnenerpersing
 • 300 grams kraftkarton
 • 300 grams natuurkarton wit
 • 300 grams recyclingpapier
 • 300 grams PaperWise
 • 300 grams metallic zilver
 • 300 grams metallic goud
 • 300 grams metallic parelmoer
 • 300 grams biotop
 • 350 grams mat mc
 • 350 grams Tintoretto Gesso

Bij Reclameland printen wij al ons drukwerk in eigen huis. Zo betaalt u nooit te veel voor uw drukwerk, kunnen wij de kwaliteit garanderen en kunnen wij uw bestelling ook nog eens razendsnel leveren.

Extra afwerking

Optioneel kunt u er voor kiezen om uw tafelkaart af te laten werken met een glans laminaat of een mat laminaat. Wij raden deze afwerking zeker aan. Hierdoor is het drukwerk namelijk beter bestand tegen bijvoorbeeld krassen en andere invloeden van buitenaf. Daarnaast kan het schoongemaakt worden met een licht vochtige doek. Op deze manier houdt u de tafelkaarten nóg langer mooi.

Eigen ontwerp voor een tafelkaart maken

Net als bij al het andere drukwerk, maakt u ook zelf een drukbestand voor de tafelkaarten. Heeft u al een drukbestand opgemaakt is aan de hand van de werktekening? Deze upload u eenvoudig tijdens het bestellen. Wanneer u nog geen ontwerp heeft, dan kunt u aan de slag in onze gratis online ontwerptool. In deze tool voegt u zelf eenvoudig logo’s, afbeeldingen en teksten toe, om zo uw eigen tafelkaartjes te maken.