0 producten € 0,00

Contour gesneden stickers drukken

Bij Reclameland bestelt u snel, eenvoudig en voordelig uw eigen contour gesneden stickers. Met de keuze uit verschillende soorten en maten vindt u altijd een soort die perfect bij u past! Uw logo uitgesneden? Dat kan. Een speciale vorm? Regelen wij voor u. En dat allemaal gedrukt op de beste persen voor het mooiste eindresultaat.

Bent u met spoed op zoek naar contour gesneden stickers? Met een spoedbestelling heeft u uw drukwerk de volgende werkdag al in huis!

  • Ruime keuze uit verschillende soort
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
contour stickers drukken

Contour gesneden stickers bestellen

contour stickers drukken

Wilt u uw eigen ontwerp als contour gesneden stickers laten drukken? Dat kan! Aan de hand van een contourlijn kunnen wij de verschillende stickers maken in vrijwel iedere denkbare vorm snijden. Of het een logo is, de buitenste contouren van een tekst of een andere unieke vorm: wij drukken het voor u. Voor op het raam, binnen, buiten of zelfs als magneet, u vindt de contour gesneden stickers bij ons in alle soorten en maten.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Verschillende soorten

Stickers zijn ontzettend breed inzetbaar. Of het nu meegestuurd wordt met een online bestelling, uitgedeeld op straat of juist als aankleding van een etalage of auto gebruikt wordt, u kunt het overal voor gebruiken. Daarom hebben wij bij Reclameland verschillende soorten en materialen. Dit zorgt ervoor dat u voor iedere toepassing een soort kunt kiezen die perfect bij uw wensen en eisen aansluit. Met het ingeven van een eigen formaat en eventuele afwerking zorgt u er eenvoudig voor dat de contour gesneden sticker aan uw wensen voldoet.

Welke stickers kunnen contour gesneden worden?

Hoe contour gesneden stickers bestellen

Om de sticker contour te kunnen snijden, is het belangrijk dat u uw bestand aanlevert met een contourlijn. Dit is een lijn die u in InDesign of Illustrator toe kunt voegen. Wij hebben een stappenplan gemaakt waarin wij precies uitleggen hoe u dat kunt doen. Deze vindt u hier.

Goed om te weten: het formaat dat geproduceerd wordt is het formaat van uw contourlijn. Heeft u dus veel (wit)ruimte rondom deze lijn, dan zal het eindresultaat kleiner zijn dan het bestelde formaat.