0 producten € 0,00
contour snijden

Contour snijden

Op zoek naar contour gesneden drukwerk? Of het nu letters zijn, je logo of een afbeelding, wij snijden het precies voor je uit met onze Zund snijplotter. Kijk voor een andere nabewerking ook bij ons gestanste drukwerk.

Zie hier onze snijplotter aan het werk:

Snijplotter

Contour gesneden drukwerk een uitgelezen kans om jouw product net dat beetje extra mee te geven. Of het nu letters zijn, je logo of een afbeelding, wij snijden het precies voor je uit met een snijplotter.

Contour gesneden producten

Hieronder hebben we alle producten die contour kunnen worden gesneden op een rijtje gezet:

Hoe voer ik de juiste maat in?

Voor het bepalen van de maat bij contour gesneden stickers gelden de volgende regels. Bij het aangeven van de maat voert u de maximale lengte en breedte van uw ontwerp in. Voor kleinformaat stickers geldt dat de minimum maat 20 x 20 cm is. U kunt wel kleinere stickers aanleveren dan 4 cm, de minimum prijs is echter gebaseerd op 20 x 20 cm.

Hoe wordt mijn contour gesneden sticker afgeleverd?

Contour gesneden stickers worden gesneden door middel van een zogenaamde 'half-cut'. Dit houdt in dat als u een ontwerp heeft met bijvoorbeeld letters de contouren van de letters worden uitgesneden als u dit wilt, maar ze blijven wel op het schutvel / backing zitten met de 'rest' sticker er nog omheen. Als u bijvoorbeeld de letter O in uw ontwerp heeft dan moet u zelf nog het reststukje uit het midden van de letter verwijderen. Opplakken van gedetailleerde ontwerpen gaat het beste met behulp van applicatietape, dit wordt niet bijgeleverd.

Contourstickers op kleinformaat krijgen ook een halfcut in de vorm die u wenst, de stickers worden echter rechthoekig gesneden, u kunt ze dan zelf van het schutvel / backing afhalen.

Contour instructies

Download de opmaakinstructies voor onze contourstickers.

Heeft u vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via e-mail, bel naar 0800-55555 of WhatsApp ons op +31 6 107 9999 3. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.