0 producten € 0,00
contour snijden

Contour snijden

Op zoek naar contour gesneden drukwerk? Of het nu letters zijn, je logo of een afbeelding, wij snijden het precies voor je uit met onze Zünd snijmachine. Kijk voor een andere nabewerking ook bij ons gestanste drukwerk.

Zie hier onze Zünd snijmachine aan het werk:

Snijmachine

Contour gesneden drukwerk een uitgelezen kans om jouw product net dat beetje extra mee te geven. Of het nu letters zijn, je logo of een afbeelding, wij snijden het precies voor je uit met een snijmachine.

Contour gesneden producten

Hieronder hebben we alle producten die contour kunnen worden gesneden op een rijtje gezet. U krijgt een prijsoverzicht door op deze productpagina's de gewenste specificaties in het bestelproces te selecteren.

Product Minimale afmeting snijvormen Al vanaf
Bierviltjes 10 x 10 cm € 22,49
Grote stickers 1 x 1 cm € 18,31
Raamstickers 1 x 1 cm € 18,31
Vloerstickers 1 x 1 cm € 21,97
Magneetstickers 10 x 10 cm € 15,75
Dibond 10 x 10 cm € 15,72
Foamboard 10 x 10 cm € 15,71
Forex 10 x 10 cm € 15,71
Kanaalplaat 10 x 10 cm € 15,70
Re-board 10 x 10 cm € 11,08

Een snijvorm maken wij speciaal op maat aan de hand van het door u aangeleverde bestand. De contourlijnen die u aangeeft in het bestand is de snijvorm die wij gebruiken voor het snijden van het door u bestelde product. Mocht u kleinere vormen willen laten snijden dan kunt u dit op offertebasis aanvragen. Wij zoeken graag de mogelijkheden voor u uit.

Hoe voer ik de juiste maat in?

Voor het bepalen van de maat bij contour gesneden stickers gelden de volgende regels. Bij het aangeven van de maat voert u de maximale lengte en breedte van uw ontwerp in. Voor kleinformaat stickers geldt dat de minimum maat 20 x 20 cm is. U kunt wel kleinere stickers aanleveren dan 4 cm, de minimum prijs is echter gebaseerd op 20 x 20 cm.

Inkepingen

Bij contour gesneden materiaal kunnen, in geval van scherpe hoeken, kleine inkepingen ontstaan. De inkepingen zijn aan 1 zijde van het materiaal zichtbaar. In het geval van een enkelzijdige bedrukking komen deze aan de achterkant van het materiaal.

inkepingen

Hoe wordt mijn contour gesneden sticker afgeleverd?

Contour gesneden stickers worden gesneden door middel van een zogenaamde 'half-cut'. Dit houdt in dat als u een ontwerp heeft met bijvoorbeeld letters de contouren van de letters worden uitgesneden als u dit wilt, maar ze blijven wel op het schutvel / backing zitten met de 'rest' sticker er nog omheen. Als u bijvoorbeeld de letter O in uw ontwerp heeft dan moet u zelf nog het reststukje uit het midden van de letter verwijderen. Opplakken van gedetailleerde ontwerpen gaat het beste met behulp van applicatietape, dit wordt niet bijgeleverd.

Contourstickers op kleinformaat krijgen ook een halfcut in de vorm die u wenst, de stickers worden echter rechthoekig gesneden, u kunt ze dan zelf van het schutvel / backing afhalen.

Contour instructies

Download de opmaakinstructies voor onze contourstickers.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen via onze contactpagina. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.