0 producten € 0,00

Kubusblokken drukken en printen

  • Al vanaf 1 blok te bestellen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending

Meer producten voor kantoor bedrukken? Bekijk onze kantoorartikelen met logo.

kubusblokken drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een kubusblok hoogte:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope kubusblokken drukken

kubusblokken drukken

Kubusblokken zijn sterke reclamedragers; ze zijn enorm handig, worden langdurig gebruikt en bij elk nieuw blad verschijnt uw logo of boodschap. De kubusblokken bestaan uit een stapel aan elkaar gelijmde vierkante blaadjes. Wanneer u een blaadje nodig heeft, scheurt u heel eenvoudig het blad af.

Verschillende kubusblokken

Reclameland drukt kubusblokken in veel variaties en maten. Net als bij onze notitieblokken, heeft u de keuze uit een full colour en zwart-wit bedrukking. Wij noemen het kubusblokken, misschien noemt u het wel:

  • Schrijfblokken
  • Kladblokken

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Digitaal kubusblokken drukken

Er zijn twee manieren om uw kubusblokken, ook wel schrijfblokken of kladblokken genoemd, te drukken. Heeft u voldoende aan een kleine oplage? Kies dan voor de digitaal gedrukte variant. Dit digitaal drukken gebeurt met onze HP Indigo drukpersen. Uiteraard met de kwaliteit zoals u gewend bent, maar dan voor een kleine prijs.

Offset kubusblokken drukken

Op zoek naar een grotere oplage? Dan is de offset gedrukte variant iets voor u. Het offset drukwerk produceren we met één van de nieuwste Komori drukpersen. Zie ook de eigen productie van Reclameland.

Bedrukte kubusblokken in uw eigen ontwerp

Kubusblokken drukken we op 90 grams lasergeschikt bankpost. Dit papier is goed beschrijfbaar. Het ontwerp van uw kubusblok is helemaal aan u. Druk er bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam of slogan op af. Standaard zijn de pagina's blanco. De kubusblokken zijn zo gelijmd dat de pagina's afgescheurd kunnen worden.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: