0 producten € 0,00

Sportshirt bedrukken

  • Alle gangbare maten
  • Al vanaf 1 stuk
  • Gratis verzending

Bekijk ook ons ander sportdrukwerk.

sportshirt bedrukken

Kies het soort sportshirt:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop sportshirt bedrukken

sportshirt bedrukken

Zorg voor extra teamgevoel en een professionelere uitstraling met bedrukte sportshirts. Laat het shirt bedrukken met een logo, een (bij)naam of wat u ook wilt laten drukken. Door een professionelere uitstraling begint u al met een voorsprong, zonder dat u ook maar begonnen bent!

  • Witte sportshirts
  • 100% polyester
  • Ook in kindermaten

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Voordelig sportshirt bedrukken

De witte sportshirts zijn gemaakt van 100% polyester. Door de ademende en vochtregulerende kenmerken van polyester zijn deze shirts ideaal om te gebruiken tijdens het sporten. Of het nu gaat om hardlopen, sporten in een sportschool of een teamsport, met een sportshirt sport het net even lekkerder.

Bedrukt sportshirt voor kinderen

Om ook kinderen lekker te laten sporten, zijn de sportsshirts ook in 5 verschillende maten te bestellen. Een extra motivatie om in een eigen sportshirt te gaan bewegen! Denk bijvoorbeeld aan de trainingen op de sportvereniging. Maar ook voor een middag actief spelen is een sportshirt ideaal: snel drogend en zit erg soepel.


Sportshirt met eigen opdruk bestellen

De sportshirts worden bij Reclameland altijd full colour bedrukt. Voor het bedrukken wordt gebruik gemaakt van digitale druk, waardoor de shirts al vanaf 1 stuk te bestellen zijn. De bedrukking kan worden aangebracht op de borst, de voorkant en achterkant van het shirt.

Eigenschappen sportshirts

Materiaal: 100% polyester
Gewicht: 140 g/m2

Bekijk aanvullende informatie


Bestanden aanleveren

Om de sportshirts zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK. Wenst u het sportshirt met een foto te bedrukken, dan hoeft het aangeleverde bestand niet vrijstaand te zijn.

Wij drukken uw ontwerp zoals u deze bij ons aanlevert. Wilt u bijvoorbeeld een logo in het midden van het shirt op borsthoogte laten drukken? Dan levert u een bestand aan waarbij het ontwerp zich bovenin het bedrukbaar gebied bevindt.


bestand locatie hoog
bestand locatie laag
bestand locatie volledig

Snel sportshirts nodig? Bestel de sportshirts in spoed en de shirts worden de volgende werkdag al geleverd!