0 producten € 0,00
gepersonaliseerd drukken

Gepersonaliseerd drukwerk

Op zoek naar gepersonaliseerde flyers, folders of ander drukwerk? Bij ons bestelt u makkelijk en snel verschillende producten voorzien van een personalisatie. Let op: drukwerk personaliseren neemt extra tijd in beslag. Wij rekenen hiervoor 2-3 werkdagen extra bovenop de standaard levertijden.

Welk drukwerk is te personaliseren?

De meeste producten kunnen wij in lage oplage (digitaal drukwerk) personaliseren. Denk aan ansichtkaarten, briefpapier, deurhangers, entreekaarten, flyers en folders. Wilt u drukwerk met een hoge oplage (offset drukwerk) personaliseren? Neem dan contact met ons op.

Drukwerk personaliseren

Welke gegevens wij op uw gepersonaliseerde bestelling drukken, is helemaal aan u. Zo kunnen we contactgegevens toevoegen, maar ook bijvoorbeeld uw drukwerk voorzien van verschillende teksten per doelgroep. Let op: een personalisatie kan alleen gerealiseerd worden met een Excel-bestand.

Excel-bestand met personalisatiegegevens

Een Excel-bestand bestaat uit kolommen. Wij zien elke kolom als een afzonderlijk tekstveld in het ontwerp. Dit betekent dat als uw Excel-bestand uit 2 kolommen bestaat, wij 2 tekstvelden toevoegen op het drukwerk. Uw Excel-bestand dient uit minimaal 1 kolom te bestaan.

Code 39 in drukwerk

Code 39, ook wel streepjescode genoemd, is een barcode die we kunnen toevoegen aan uw ontwerp. Deze code is flexibel inzetbaar, omdat cijfers, letters en leestekens kunnen worden gecodeerd. Wij ontvangen de codes graag in 1 kolom in een Excel-bestand. Vervolgens genereren wij de barcodes en plaatsen deze in uw ontwerp. Uiteraard ontvangt u een digitale proefdruk.

QR-codes, EAN-codes en andere codes in drukwerk

Barcodes anders dan code 39 kunnen wij niet genereren. Dit betekent dat wij deze codes afzonderlijk van elkaar in uw ontwerp plaatsen. We ontvangen deze codes dan ook graag als losse afbeeldingen én genoemd in een Excel-bestand. Het Excel-bestand mag 1 kolom hebben met in elke cel de bestandsnaam van de afbeelding. Denk aan barcode_01.pdf, barcode_02.pfd etc. Let op: de bestandsnamen van de afbeeldingen moeten overeenkomen met de bestandsnamen van de afbeelding in de kolom in Excel. Uiteraard ontvangt u een digitale proefdruk.

Bestanden aanleveren

Als u uw bestelling in de winkelwagen heeft geplaatst, vragen wij u de bestanden aan te leveren. Het drukbestand (zonder personalisatie), opgemaakt volgens de werktekening, kunt u eenvoudig via de website aanleveren. De overige bestanden ontvangen we graag per mail. Let op: vermeld in de onderwerpregel altijd uw ordernummer. Bestanden die wij per mail dienen te ontvangen:

  • een voorbeeld van het drukbestand met personalisatiegegevens
  • een Excel-bestand met de personalisatiegegevens, opgeslagen als .csv
  • eventueel codes als losse afbeeldingen, opgeslagen als .png, .jpg of .pdf
  • eventueel fonts die gebruikt mogen worden

Gepersonaliseerd drukwerk verzenden

Gepersonaliseerd drukwerk kunnen wij op 2 manieren verzenden. We verzenden het naar het opgegeven bezorgadres of rechtstreeks naar alle ontvangers. Als we het drukwerk naar verschillende adressen mogen verzenden, mag u hiervoor contact met ons opnemen. U bepaalt namelijk met welk vervoersbedrijf wij uw drukwerk mogen verzenden. Daarnaast kunnen we dan ook meteen een offerte opstellen.

Vragen?

Heeft u vragen? U kunt eenvoudig contact met onze klantenservice opnemen via onze contactpagina. U krijgt op werkdagen altijd binnen 24 uur antwoord.