0 producten € 0,00

Beursdesks bedrukken

Meer informatie

  • Makkelijk mee te nemen
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
beursdesk bedrukken

Goedkope beursdesks bedrukken

beursdesk bedrukken

Opvallen op beurs of evenement? Laat uw beursdesk full colour bedrukken met uw ontwerp. U trekt er gegarandeerd de aandacht mee. Bent u op zoek naar meer beursdrukwerk? Kijk dan eens bij onze beurswanden.

De Amerikaanse president gebruikt ze, u vindt ze op de Grammy Awards en ook Koning Willem-Alexander is er regelmatig achter te vinden: beursdesks. Toegegeven, wellicht zijn het niet helemaal dezelfde desks, maar met onze beursdesks heeft ook u uw opstelling koninklijk afgewerkt.

Maak gebruik van beursdesks van Reclameland voor een professionele uitstraling. Zo’n desk geeft tegelijkertijd aan dat het een informatiepunt is of dat de persoon die erachter staat een spreker is.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Beurswand bedrukking

Bij al onze beurswanddesks worden de doeken enkelzijdig full colour bedrukt.

beursdesk

Beursdesk

Een beurswanddesk gemaakt van geanodiseerd aluminium en altijd uitgerust met een handig opklapsysteem, en tas. De bevestiging van het doek uit een stuk is eenvoudig met klittenband. Het doek dat we gebruiken voor de beurswanden is 325 of 510 grams materiaal.

Meer informatie over onze beurswanddesks.

los beurswanddoek

Losse beursdesk doeken

Het kan zijn dat u meerdere keren per jaar op een beurs staat en hier verschillende doeken voor nodig heeft. U wilt natuurlijk niet een nieuw systeem aan te hoeven schaffen. Reclameland denkt met u mee. Met onze losse beurswanddesk doeken tovert u snel en makkelijk uw beurswanddesk om naar een ander ontwerp.

Meer informatie over onze losse beurswand doeken.

re-board beurswanddesk

Re-board beursdesk

Deze beurswanddesk is gemaakt van re-board. Dit materiaal heeft een honingraatkern en een papieren buitenlaag. De re-board beurswanddesk bestaat uit losse onderdelen die u eenvoudig in elkaar zet.

Meer informatie over onze re-board beurswanddesks.

re-board statafel

Re-board statafels

Deze re-board statafels zijn zeer stevig en bestaan uit slechts 2 onderdelen die u in een handomdraai in elkaar zet.

Meer informatie over onze re-board statafels.

beurs en presentatiedrukwerk

Meer beurs- en presentatiedrukwerk

We bieden veel meer beurs- en presentatiedrukwerk aan. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met: