0 producten € 0,00

Kraftboard bedrukken

  • 100% recyclebaar
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
kraftboard bedrukken

Kies een soort vorm:

Kies een formaat vorm:

Kies het plaatmateriaal:

Kies het soort plaatmateriaal dat u wilt gebruiken.

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkoop kraftboard bedrukken

massief karton bedrukken

Laat uw eigen ontwerp door Reclameland op kraftboard bedrukken en toon uw professionaliteit. Net als ons foamboard is kraftboard voor elke indoor toepassing uitstekend geschikt.

Kraftboard is in te zetten voor onder andere productpresentaties, instore communicatie en promotionele uitingen. De platen zijn licht van gewicht, van hoge kwaliteit en zeer dun. Perfect om op te bergen en later opnieuw te gebruiken. Zo kunt u lang genieten van uw bestelling.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kraftboard is geschikt voor binnengebruik. Het is 3 mm dik en zowel enkel- als dubbelzijdig te printen. Kraftboard bestaat uit een lichtgekleurde houtpulpkern met aan beide zijden een bruine kraftlaag waarop geprint wordt. Het materiaal heeft een natuurlijke bruine uitstraling van kraftkarton. Kraftboard heeft het PEFC keurmerk en is 100% recyclebaar. In de print is de werking van karton te zien. Een volvlak inkt kan dus wolkerig overkomen.

Geschikt voor buiten Dikte Gewicht Max. formaat

Kraftboard

Kraftboard 3 mm bedrukken
3 mm 1400 g/m2 95 x 65 cm

Bent u op zoek naar een dikker materiaal? Neem dan eens kijkje bij ons re-board. Dit is verkrijgbaar in zowel 10 mm als in 16 mm!

Afwerk opties

Tijdens het bestellen van kraftboard zijn er vele opties te kiezen. Deze opties verschijnen na het selecteren van een aantal en het klikken op de bijbehorende prijs. Hier ziet u alle informatie over onze verschillende opties.

boorgaten

Boorgaten

Als u het plaatmateriaal wilt bevestigen aan de wand of zelf wilt ophangen, dan kunnen wij de boorgaten alvast voor u maken. 

Ronde hoeken

Als u het plaatmateriaal net dat beetje extra uitstraling wilt geven dan kunnen wij ronde hoeken aanbrengen.

afstandhouders

Afstandhouders

Als u het plaatmateriaal op een luxe wijze wilt bevestigen aan de wand, dan kunnen wij uw plaatmateriaal voorzien van 8 mm boorgaten. Ook leveren we hier 4 afstandhouders per plaat bij. 

zuignappen

Zuignappen

Zuignappen zijn uitermate goed geschikt om plaatmateriaal op te hangen aan glas of een gladde ondergrond. Handig om te monteren zonder te boren.

dubbelhaken

Dubbelhaken

Met metalen dubbelhaken zorgt u voor een eenvoudige bevestiging aan plafond of beursstand.

ophangplaten

Ophangplaten

Met onze ophangplaten kunt u makkelijk plaatmaterialen bevestigen aan de muur.

standaard

Standaard

Er is ook een uitklapbare standaard verkrijgbaar. Deze standaard is tevens voorzien van een ophangmechanisme zodat u de plaat makkelijk aan de wand kan hangen.

De ophangmaterialen worden los bij uw bestelling geleverd. Let bij het bestellen en bevestigen goed op of de ophangmaterialen het gewicht van het plaatmateriaal aan kunnen. Reclameland is alleen verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de print op het bestelde materiaal, niet voor het eindgebruik van het product.

Inkepingen bij eigen contour

Bij contour gesneden materiaal kunnen bij scherpe hoeken kleine inkepingen ontstaan. Deze inkepingen zijn aan 1 zijde van het materiaal zichtbaar. Als u kiest voor een enkelzijdige bedrukking, komen deze uiteraard aan de achterkant van het materiaal.

Vergelijking van onze plaatmaterialen

We hebben verschillende plaatmaterialen in ons assortiment. Van 2 mm dik massief karton tot 10 mm dik foamboard. Ontdek onze 10 materiaalsoorten.

Geschikt voor buiten Max. formaat
Dibond 145 x 235 cm
145 x 195 cm
145 x 145 cm
Foamboard 145 x 195 cm
145 x 195 cm
Forex 145 x 235 cm
145 x 235 cm
145 x 195 cm
Golfkarton 145 x 195 cm
145 x 195 cm
Kanaalplaat 100 x 140 cm
Kraftboard 95 x 65 cm
Massief karton 100 x 150 cm
Plexiglas 200 x 145 cm
200 x 145 cm
200 x 145 cm
Re-board 235 x 155 cm
235 x 155 cm
Trespa 145 x 200 cm

Als u kiest voor eigen contour, dan is de maximum breedte en hoogte van de meeste materialen 2 cm kleiner dan genoemd in de tabel.