0 producten € 0,00

Folders maken

folders maken

Zelf folders maken

U wilt folders ontwerpen? Dan bent u bij Reclameland aan het juiste adres. In de ontwerptool kunt u namelijk heel eenvoudig uw eigen folder maken. Ga als ontwerper aan de slag en ontwerp in de tool uw eigen folders. Hier kunt u teksten plaatsen, maar ook allerlei afbeeldingen toevoegen. Zo is een folder maken voor iedereen een eitje!

Folders drukken

Folders maken wij meestal op A5 formaat, maar uiteraard kunt u zelf aangeven in welk formaat u wilt dat wij uw folders drukken. Wist u dat folders voor veel doeleinden te gebruiken zijn? Zo kunt u in een folder extra informatie geven over uw bedrijf of dienstverlening of een nieuw product uitlichten. Bovendien zijn folders eenvoudig te verspreiden. Zeker weten dus dat folders maken loont!

Vouwwijzes folders

Eén van de belangrijkste kenmerken van folders is dat deze gevouwen zijn. Bij Reclameland hebt u de keuze uit vele vouwwijzes. Elke vouwwijze geeft een andere look aan de folder. Folders maken was nog nooit zo leuk! De enkele vouw en de wikkelvouw worden veel gebruikt. Een iets uniekere vouw voor uw folder is bijvoorbeeld de zigzagvouw, de luikvouw of de kruisvrouw.

Papiersoorten

Folders maken wij daarnaast op elke papiersoort. Zo hebt u de keuze uit ongestreken of gestreken papier en bijvoorbeeld mat of glans. Aan u de keus! En, als u wilt, werken we de folders nog verder af. Zo kunnen we folders maken met UV lak hoogglans voor een enorm glanseffect of een dubbelzijdige matfolie aanbrengen wat zorgt voor een extra beschermende laag.

manier om ontwerpen aan te leveren
online ontwerpen

Hoe gaat het ontwerpen in zijn werk?

Hieronder leggen we stapsgewijs uit hoe het online ontwerpen van folders in zijn werk gaat.

  1. Ga naar de bestelpagina van onze folders via de blauwe knop onder- of bovenaan deze pagina.
  2. Selecteer bij 'kies een manier om uw ontwerpen aan te leveren' voor 'online ontwerpen'. Standaard is 'upload eigen ontwerp' geselecteerd.
  3. Kies vervolgens een ontwerp en onze online ontwerptool opent meteen!
  4. Sla uw gemaakte ontwerp op in uw account of bestel deze meteen door de rest van het bestelproces te doorlopen en de bestelling af te ronden.
drukwerk maken en ontwerpen

Meer drukwerk ontwerpen

Bij ons kunt u veel drukwerk ontwerpen en maken. Met dit drukwerk komt u professioneel voor de dag. Bijvoorbeeld met:

Bestel folders »