0 producten € 0,00

Sweater / hoodie bedrukken

Laat nu uw hoodie bedrukken met uw eigen ontwerp en val op! Onze unisex en kids maten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en pasvormen. Een trui bedrukken voor uw sportclub of gebruiken als bedrijfskleding? Met kwalitatief hoogwaardige kleding bedrukt door Reclameland komt u altijd goed voor de dag.

  • Ook met witte inkt te bedrukken
  • 12 verschillende kleuren
  • Gratis verzending
sweater bedrukken

Kies het soort sweater:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant, mouw of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope hoodies bedrukken

sweaters bedrukken

Kleding bedrukken wij door middel van digitale druk. Wij kunnen op de unisex en kids sweaters zowel voor, achter als op de borst uw eigen ontwerp drukken. Hierbij kunt u ook verschillende druklocaties met elkaar combineren, zodat de hoodie geheel naar uw wens is.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kwaliteit hoodies

Al onze hoodies zijn van het kwaliteitsmerk Fruit of the Loom: een garantie voor kwaliteit, pasvorm en milieuvriendelijke en eerlijke productie. Onze sweaters bestaan voor 80% uit katoen en voor 20% uit polyester.

Hoodies dragen

De sweaters zijn voorzien van een kangoeroezak en koord. Dit koord heeft dezelfde kleur als de hoodie. De boorden rond de middel en de polsen zijn gemaakt van katoen en elastaan. De sweaters kunnen op maximaal 40 graden gewassen worden. Let op: vanwege de opdruk zijn onze hoodies niet geschikt om te strijken.

sweaters bedrukken

Gewicht

260 g/m2

Materiaal

80% katoen

20% polyester

Bestanden aanleveren

Textiel bedrukken we altijd full colour, inclusief witte inkt. Dit geldt dus ook voor bedrijfskleding bedrukken en bijvoorbeeld een trui met foto of trui met tekst. Om kleding goed te kunnen bedrukken ontvangen wij graag een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Soorten bedrukkingen

De sweaters worden digitaal bedrukt. Dit heeft als voordeel dat u ze al vanaf 1 stuks kunt bestellen. Ook een spoedlevering van 2 werkdagen is mogelijk bij ons. Naast goedkope hoodies bedrukken, kunt u bij ons ook terecht voor het bedrukken van onder andere T-shirts, polo’s, vesten en ander promotiemateriaal in huisstijl.