0 producten € 0,00

Sweater / hoodie bedrukken

Laat nu uw hoodie bedrukken met uw eigen ontwerp en val op! Onze unisex en kids maten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en pasvormen. Een trui bedrukken voor uw sportclub of gebruiken als bedrijfskleding? Met kwalitatief hoogwaardige kleding bedrukt door Reclameland komt u altijd goed voor de dag.

  • Ook met witte inkt te bedrukken
  • 12 verschillende kleuren
  • Gratis verzending
sweater bedrukken

Kies het soort sweater:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant, mouw of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope hoodies bedrukken

sweaters bedrukken

Kleding bedrukken wij door middel van zeefdruk. Wij kunnen op de unisex en kids sweaters zowel voor, achter, op de mouw en op de borst uw eigen ontwerp plaatsen. Hierbij kunt u de bedrukkingen ook combineren, zodat de hoodie geheel naar uw wens is.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Kwaliteit hoodies

Al onze hoodies zijn van het kwaliteitsmerk Fruit of the Loom, een garantie voor kwaliteit, pasvorm en milieuvriendelijke en eerlijke productie. Onze sweaters bestaan voor 80% uit katoen en voor 20% uit polyester.

Hoodies dragen

Onze sweaters zijn voorzien van een kangoeroezak en koord. Dit koord is gelijk aan de kleur van de hoodie. De boorden middel zijn gemaakt van katoen en elastan. De sweaters kunt u op maximaal 40 graden wassen. Let op: vanwege de opdruk zijn onze hoodies niet geschikt om te strijken.

sweaters bedrukken

Gewicht

280 g/m2

Materiaal

80% katoen

20% polyester

Bestanden aanleveren

Textiel bedrukken we altijd full colour. Dit geldt dus ook voor bedrijfskleding bedrukken en bijvoorbeeld een trui met foto of trui met tekst. Kleding bedrukken kan alleen goed als we een vrijstaand ontwerp ontvangen, opgebouwd uit CMYK.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Soorten bedrukkingen

Een sweater bedrukken we digitaal wat als voordeel heeft dat u ze al vanaf 1 stuks kan bestellen. Ook een spoedlevering van 2 werkdagen is mogelijk bij ons. Naast goedkope hoodies bedrukken, kunt u bij ons ook terecht voor shirts bedrukken, polo’s bedrukken, vest bedrukken en ander promotiemateriaal in huisstijl.