0 producten € 0,00

Sweater / hoodie bedrukken

  • Vele kleuren
  • Alle gangbare maten
  • Gratis verzending
sweater bedrukken

Kies het soort sweater:

Kies een kleur kleding:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies een bedrukking locatie:

Hier kan gekozen worden uit vele verschillende bedrukking locaties. Voorkant, achterkant, mouw of borst, het kan allemaal bedrukt worden.

Kies het gewicht:

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope sweaters bedrukken

sweaters bedrukken

De unisex en kids sweaters van Reclameland zijn door middel van zeefdruk te bedrukken. Wij kunnen zowel voor, achter, op de mouw en op de borst uw eigen ontwerp plaatsen. Hierbij kunt u ook combineren, zodat de hoodie geheel naar uw wens is.

De sweaters (zowel digitaal als zeefdruk) mogen gewassen worden op 40 graden. Let op: vanwege de opdruk niet geschikt om te strijken.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Al onze hoodies zijn van het kwaliteitsmerk Fruit of the Loom, een garantie voor kwaliteit, pasvorm en milieuvriendelijke en eerlijke productie.

Kwaliteit

Onze sweaters bestaan voor 80% uit katoen en voor 20% uit polyester. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardig 280 grams stof zijn ze voorzien van een kangoeroezak en een gelijke kleur koord. De boorden van de armen en middel zijn gemaakt van katoen en elastan.

sweaters bedrukken

Gewicht

280 g/m2

Materiaal

80% katoen

20% polyester

Bestanden aanleveren

Om de kleding zo goed mogelijk te bedrukken vragen we om een vrijstaand ontwerp, opgebouwd uit CMYK.

Goed aangeleverd

aanleveren bestanden goed
  • Bestand is CMYK
  • Ontwerp is vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Ontwerp is niet vrijstaand

Fout aangeleverd

aanleveren bestanden fout
  • Bestand is RGB i.p.v. CMYK

Soorten bedrukkingen

Uw kleding is zowel digitaal als door middel van zeefdruk te voorzien van uw eigen ontwerp. Digitaal wordt veelal gebruikt voor kleinere oplages en zeefdruk voor grotere oplages.

Het zit zo: Bij zeefdruk zijn de kosten per kledingstuk lager, maar zijn de opstartkosten hoger dan bij digitale druk. De opstartkosten zijn lager bij digitale druk, maar de kosten per kledingstuk die daarbij opkomen, zijn hoger.

Of er verschil zit tussen de mogelijkheden van beide technieken? In het geval van zeefdruk gebruiken wij in de regel het PMS (Pantone Matching System). Dit houdt in dat tot 4 kleuren kunnen worden gebruikt in uw ontwerp. Dit kan elke kleur zijn, maar wel met een limiet van maximaal vier verschillende kleuren.

Voor een full colour (alle kleuren) bedrukking wordt doorgaans een digitale druktechniek gebruikt. Dit betekent dat wij elke kleur in het ontwerp dat u aanlevert kunnen drukken.

Wilt u een full colour bedrukking bij zeefdruk? Dit is mogelijk, neem dan contact met ons op via e-mail of naar naar 09 397 0999.