0 producten € 0,00
a10 stickers

A10 stickers drukken en printen

A10 stickers zijn met een formaat van 37 x 26 mm erg kleine stickers. De stickers kunnen niet als losse stickers besteld worden. Bent u toch op zoek naar soortgelijke stickers? Dan zijn de stickers op rol een goede optie. Met een lange lijst aan verschillende vergelijkbare formaten slaagt u hier ook gegarandeerd. En extra handig: de kleine stickers zijn gemakkelijk van de backing af te halen. Daarbij raken de losse stickers niet zoek en blijven deze netjes op de rol zitten. Eigenlijk alleen maar voordelen! Ook qua materiaal hoeft u het niet te laten. Met de keuze uit maar liefst 11 verschillende materiaal vindt u altijd uw ideale kleine sticker!

A10 etiketten

Wilt u de stickers als etiket of enkel binnen gebruiken? In dat geval is een sticker op papier een goede opties. Het materiaal is gecoat, wat maakt dat het materiaal niet goed beschrijfbaar is. Ideaal voor bijvoorbeeld prijsstickers of productlabels. U kiest eenvoudig uit glanzend of mat papier. Of zelfs op een luxe zilveren papier. Wilt u echt opvallen? Met één van de fluor papieren (oranje, geel, groen, rood) bent u niet meer te missen.


PVC stickers op A10 formaat

Gaat u voor de PVC stickers? Dan ontvangt u een sticker die water- en krasbestendig is. Een sticker dus die tegen een stootje kan. Bij het materiaal PVC heeft u de keuze uit vier verschillende varianten: mat, glans, transparant glans of transparant mat. De stickers zijn niet goed beschrijfbaar. Bij de transparante versies zal wit niet meegedrukt worden. Wat wit is in het ontwerp, zal dus uiteindelijk transparant worden.

Kleine stickers op rol

Er zijn maar liefst 34 verschillende formaten waarop u uw stickers op rol kunt bestellen. Niet alleen standaard vierkant of rechthoekig, maar ook in afwijkende vormen als rond, ovaal en driehoekig. Zo vindt u eenvoudig een sticker die bij uw wensen aansluit. Gaat u de sticker machinaal gebruiken? Dan is de rolafwikkeling van de sticker belangrijk. Bij Reclameland kiest u eenvoudig één van de vier verschillende rolafwikkelingen die bij u past.

Losse A10 stickers

De kleine stickers kunnen ook als losse stickers besteld worden. Het formaat A10 is hierbij helaas niet mogelijk. Wel kunt u via de optie 'Eigen formaat' een eigen formaat invullen, met een minimum van 33 x 33 mm. Met de ruime keuze uit verschillende materialen, vindt u altijd een geschikte sticker voor u. Zo kiest u voor een indoor sticker voor etiketten, een outdoorsticker kan zowel binnen als buiten gebruikt worden en de magneet sticker en statische sticker zijn geschikt voor tijdelijk gebruikt. Zo stelt iedereen snel en eenvoudig de perfecte sticker samen!