0 producten € 0,00
gratis service

Gratis service

Bij Reclameland vinden we flexibiliteit en service erg belangrijk. Zo is de standaard levertijd van al onze producten 4 werkdagen en kunnen klanten desgewenst het drukwerk de volgende dag in huis hebben. Bovendien zijn we telefonisch bereikbaar tot 22.00 uur. Maar we bieden meer.

gratis drukwerkvoorbeelden

Gratis drukwerkvoorbeelden

Om er zeker van te zijn dat de papiersoort van uw keuze past bij de uitstraling die u wenst voor uw drukwerk kunt u gratis drukwerkvoorbeelden aanvragen. Wij sturen u een pakketje toe met alle verschillende papiersoorten die wij op onze site aanbieden. Zo kunt u het papier waarop uw drukwerk gemaakt wordt eerst zien, voelen en ruiken.


gratis drukwerkadvies van onze experts

Gratis drukwerkadvies van onze experts

Voor vragen over producten en het aanvragen van een offerte kunt u gratis advies van onze experts krijgen. Op werkdagen zitten zij van 8.00 tot 22.00 uur (vrijdag tot 18.00 uur) klaar om uw vragen te beantwoorden. Om de lijnen kort te houden, kunt u kiezen uit de volgende contactopties:

  • Stuur ons een Whatsapp bericht: 06 415 78 435
  • E-mail ons: info@reclameland.be
  • Chat met ons

gratis werktekeningen en templates

Gratis werktekeningen en templates

Tijdens het bestelproces kunnen bij alle producten werktekeningen ingezien worden. Hierin staan precies de juiste afmetingen aangegeven voor het juist aanleveren van uw drukbestand. Bij producten met een bijzondere vorm, zoals deurhangers en offertemappen, kunt u naast het inzien van de werktekeningen ook InDesign templates downloaden. Hierin staan al de juiste afmetingen verwerkt, zodat u alleen uw afbeeldingen en gegevens hoeft toe te voegen.


ontwerptool

Gratis ontwerptool

Heeft u niet de beschikking over grafische programma's voor het opmaken van uw drukbestand? Dan kunt u makkelijk een eenvoudig drukbestand opmaken in onze gratis online ontwerptool. In plaats van het kiezen voor 'Bestanden aanleveren' tijdens het bestelproces kunt u dan kiezen voor 'Ontwerpen'.


bestandscontrole

Gratis bestandscontrole

Nadat uw complete bestelling bij ons binnen is en u uw drukbestand heeft aangeleverd voeren wij gratis een standaard bestandscontrole uit. Onder deze standaard bestandscontrole valt de controle op het aangeleverde formaat. Twijfelt u over de algehele kwaliteit van uw ontwerp? Dan kunt u tegen meerprijs ervoor kiezen uw bestanden uitgebreid te laten controleren op 8 (!) verschillende punten.


betaalmethoden

Gratis betaalmethoden

Bij onze betaalmethoden kunt u kiezen uit 4 verschillende opties waarvan er 3 gratis zijn. Zo kunt u kiezen voor Mister Cash betaling, vooruitbetalen of creditcard betaling. Achteraf op rekening betalen is mogelijk tegen meerprijs.


Verzending

Gratis verzending

Wanneer uw drukwerk gereed is, sturen wij dit gratis voor u naar 1 adres in België of Nederland. U wordt dus niet achteraf verrast door bijkomende kosten. Wel zo prettig!