0 producten € 0,00

Kubusblokken

Meer informatie

Voordelen van onze kubusblokken:

  • Al vanaf 1 blok
  • Spoedlevering mogelijk
  • Gratis verzending
kubusblokken drukken

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp:
Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een kubusblok hoogte:

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Goedkope kubusblokken drukken

kubusblokken drukken

Kubusblokken zijn sterke reclamedragers. Ze zijn handig en worden daarom langdurig gebruikt. Bij elk nieuw blad verschijnt uw logo of boodschap weer. De kubusblokken bestaan uit een stapel aan elkaar gelijmde vierkante blaadjes. Wanneer u een blaadje nodig heeft, scheurt u simpelweg een blaadje af.

Reclameland drukt kubusblokken in veel variaties en maten. Net als bij onze notitieblokken, heeft u de keuze uit een full colour, PMS en zwart-wit bedrukking.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

Op zoek naar een grotere oplage? Dan is de offset gedrukte variant iets voor u. Het offset drukwerk produceren we met één van de nieuwste Komori drukpersen. Zie ook de eigen productie van Reclameland.

Bedrukte kubusblokken in uw eigen ontwerp

Het ontwerp van uw kubusblok is helemaal aan u. Druk er bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam of slogan op af. Standaard zijn de pagina's blanco. De kubusblokken zijn zo gelijmd dat de pagina's afgescheurd kunnen worden. Kubusblokken drukken we op 90 grams lasergeschikt bankpost. Dit papier is goed beschrijfbaar.

Gratis drukwerkvoorbeelden

Een uitleg van de diverse papiersoorten leest u door op de te klikken. Wilt u de papiersoorten van Reclameland op uw gemak bekijken en voelen? Vraag geheel vrijblijvend onze gratis drukwerkvoorbeelden aan.

zakelijk drukwerk

Meer zakelijk drukwerk

We bieden veel meer zakelijk drukwerk aan. Zo kunt u de huisstijl van uw bedrijf helemaal voorzien of uitbreiden van een nieuwe 'look & feel'. Bijvoorbeeld: