0 producten € 0,00

Speelschema WK 2022 bedrukken

België gaat als één van de kanshebbers voor de eindzege naar Qatar! Gaat het de mannen van Martínez dit jaar lukken? Met het speelschema voor het WK 2022 bent u altijd op de hoogte van alle wedstrijden. Wanneer komen uw favorieten het veld op? Laat printen als standaard ontwerp of kies juist voor een gepersonaliseerde poster. En al te bestellen vanaf 1 stuk, dus voor iedereen snel en gemakkelijk te bestellen.

Uw speelschema met uw eigen logo laten bedrukken? Download onze gratis templates en pas deze aan naar uw eigen ontwerp!

Start met bestellen »

  • Keuze uit 7 ontwerpen
  • Twee formaten: A3 en A2
  • Gratis verzending

Op zoek naar meer WK producten? Neem dan een kijkje bij ons WK drukwerk.

wk speelschema

Kies een eindformaat:

Kies het (gevouwen) eindformaat van uw product.

Kies een ontwerp speelschema:

Kies een bedrukking:

Kies hier uw type bedrukking.

Kies het materiaal:

Kies hier het materiaal waar u uw bedrukking op wilt hebben.

Kies een afwerking:

U geeft uw drukwerk een hoogwaardige en luxe uitstraling door te kiezen voor een van onze afwerkingen.

Om de prijs te zien, selecteer eerst alle eigenschappen.

Gepersonaliseerd speelschema WK 2022

poster maken

Pooltjes op kantoor of thuis zijn al jaren ontzettend populair. Soms met een (kleine) inzet, maar over het algemeen wordt er voornamelijk voor de eer gespeeld. Wilt u de WK poster extra persoonlijk maken? Dat kan bij Reclameland! Bestel de poster, kies het ontwerp dat u het mooiste vind en voeg later eenvoudig uw eigen logo toe. Zo heeft u alle informatie overzichtelijk op een rijtje én staat uw logo er ook nog eens professioneel op. Ook leuk om op die manier als relatiegeschenk aan klanten of medewerkers te geven.

Gratis verzending voor al ons drukwerk.

WK speelschema drukken als poster

Er zijn verschillende formaten beschikbaar: het A3 formaat en het het A2 formaat. Beide formaten hebben voldoende ruimte voor zowel het toevoegen van bijvoorbeeld uw logo als het het bijhouden van de uitslagen en wedstrijden. De poster wordt gedrukt op professioneel posterpapier. Hiermee weet u zeker dat u goed voor de dag komt en u op een goede manier het verloop van het toernooi bij kunt houden. Voor welk ontwerp kiest u?

WK wedstrijden België

Voor het eerst wordt het WK niet in de Belgische zomer, maar in de winter gespeeld. Dit door het (te) warme weer in de zomer van Qatar. Qatar opent op zondag 20 november het toernooi met een wedstrijd tegen Ecuador. Een week voor kerst, op 18 december, wordt de finale gespeeld in het Lusail Iconic Stadion in Lusail.

België zit in poule D, samen met Canada, Marokko en Kroatië. De wedstrijd zijn als volgt gepland:

  • Maandag 23 november, 20.00 uur: BELGIË - Canada
  • Vrijdag 27 november, 14.00 uur: BELGIË - Marokko
  • Dinsdag 29 november, 16.00 uur: Kroatië - BELGIË

De nummers 1 en 2 van de poule gaan door naar de achtste finale en spelen daar tegen de nummer 1 of 2 van poule C (Argentinië, Mexico, Polen of Saudi-Arabië).

WK speelschema met eigen logo

Op zoek naar een gepersonaliseerd speelschema voor het WK? U downloadt de templates van de speelschema's gratis onderaan deze pagina. De bestanden kunnen geopend worden met programma's zoals InDesign en Illustrator. U hoeft slechts uw logo, naam of afbeelding toe te voegen en uw eigen speelschema is klaar om besteld te worden.