0 producten € 0,00

EK 2024: speelschema en drukwerk

Na de wintereditie van het wk in Qatar, waar België helaas al snel naar huis moest, is het nu weer tijd voor een zomer vol topvoetbal! Kleed je zaak of bedrijf aan en kom direct in de Rode Duivels-stemming. Van bierviltjes tot flyers en van stoepborden tot T-shirts: bij ons vind je het allemaal.

Voor de echte fans is er het EK speelschema 2024 dat je gratis kunt downloaden. Zonder te registeren of je ergens voor aan te melden. Wil je het speelschema fysiek ontvangen? Dan kun je deze downloaden en laten drukken als poster.

Download EK speelschema 2024 (Reclameland stijl) »

Download EK speelschema 2024 (Neutraal): Versie 1 (wit) » | Versie 2 (rood) » | Versie 3 (rood) »

EK voetbal bij Reclameland

Nog even en het barst weer los: het EK voetbal in Duitsland. Gaat het dit jaar dan eindelijk lukken om die prijs te pakken? Domenico Tedesco en zijn mannen gaan er in ieder geval alles aan doen! Met het drukwerk van Reclameland bij er in ieder geval klaar voor. Kleed je café, restaurant of gewoon je huis om en laat zien dat je achter het Belgische voetbal elftal staat. België speelt in de groepsfase in ieder geval de volgende wedstrijden:

Maandag 17 juni, 18.00 uur: BELGIË - Slowakije
Zaterdag 22 juni, 21.00 uur: BELGIË - Roemenië
Woensdag 26 juni, 18.00 uur: Oekraïne - BELGIË

Wil jij op de hoogte zijn van ALLE wedstrijden, niet alleen van België? Met het speelschema voor het EK 2024 (of de neutrale versie) heb je alle wedstrijden handig in één overzicht

Drukwerk bij dé online drukkerij Reclameland